breaking news

MERVE ÖZBEY KOCAELİ’DE HAYRANLARIYLA BULUŞTU

17 Şubat 2016 | Highlife Magazin
MERVE ÖZBEY KOCAELİ’DE HAYRANLARIYLA BULUŞTU
MAGAZİN
0

Son dönemlerin hızlı çıkış yapan ismi Merve Özbey, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Özdilek Alışveriş Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.
Özdilek Alışveriş Merkezi’nde Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında mini konser veren Merve Özbey, büyük beğeni topladı. Küçükten büyüğe herkesin yoğun ilgi gösterdiği konserde unutulmaz anlar yaşandı. İmza günü ile devam eden konserde gelen herkesle tek tek ilgilenen ünlü sanatçı hayranlarına imzalı fotoğraflarını verdi.
Kendisini dinlemeye gelen hayranlarına en beğenilen şarkılarını seslendiren Merve Özbey’e hayranları da eşlik ettiler. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren sanatçı, küçük hayranlarını büyük bir sevgiyle karşıladı. Özellikle gençlerle özçekim yapan çekilen Merve Özbey, gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldığını dile getirdi.
Özdilek Alışveriş Merkezi’nde 14 Şubat Pazar günü de sürprizler devam etti. Gün boyunca karikatürlerini çizdiren çiftler, akşam saatlerinde başlayan canlı müzikle romantik dakikalar yaşadı. Hediye çekilişi sonucunda şanslı bir çift tek taş yüzüğün sahibi olurken, diğer çiftler de sinema bileti, açık büfe kahvaltı ve sürpriz hediyeler kazandı.

 

FİRMALAR ARTIK RUS MANKENLERİN YERİNE TÜRK MANKENLERİ TERCİH EDİYOR
Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler Aynı Filmde Buluşuyor

  • Hit: 162