breaking news

NECO, BURSALI MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU

28 Şubat 2016 | Highlife Magazin
NECO, BURSALI MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
KONSER
0

Uzun bir aradan sonra Bursa Sir Winston Brasserie’de sahne alan Neco, 7’den 70’e herkesi mest etti.

Zengin bir repertuvarla sevenlerinin karşısına çıkan Neco, Bursa Sir Winston Brasserie’de seslendirdiği yerli yabancı şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlerin kulaklarının pasını sildi…

“It Had Better” ile programını açan ve “That’s Amore” gibi yabancı şarkıları seslendiren usta şarkıcı, repertuvarına “Seni Bana Katsam”, “Haykıracak Nefesim”, “Mor Menekşe” gibi Türkiye’de yazılmış en güzel aşk şarkılarından yaptığı karma repertuvar ile devam etti.

Neco’dan şaşırtan rock performansı…

Oynadığı müzikallerden de örnekler veren usta sanatçı Neco, “Uykusuz Her Gece” şarkısının rock performansı ile herkesi şaşırttı… Olağanüstü şarkıcılık tekniği ve performansı ile müzik dünyasında farklı bir yere sahip olan Neco, hiç ara vermeden yaklaşık 3 saat sahnede kalarak, enerjisinden hiç bir şeyin eksilmediğini de kanıtlamış oldu.

Hem dünya müziği, hem kendi müziğimizin harmanlandığı bir konser veren Neco, insanlarla bir araya gelmeyi önemsediğini dile getirerek, “Sahneye çıktığım ve insanlarla diyalog kurduğum zaman çok keyifleniyorum. İnsanlara bir şeyler aktarmayı seviyorum” şeklinde konuştu.

Nilüfer Kadın Korosu'ndan muhteşem konser
NECO, SEVENLERİYLE ÖZLEM GİDERDİ

  • Hit: 168