breaking news

Nilüfer Lions’tan Onurlandıran Toplantı

4 Şubat 2016 | Highlife Magazin
Nilüfer Lions’tan Onurlandıran Toplantı
CEMİYET
0

Nilüfer Lions Kulübü’nün Şubat Ayı 1’inci Toplantısı kulüp üyelerinin yoğun katılımında Altınceylan tesislerinde düzenlendi.

Nilüfer Lions Kulübü geçmiş dönem başkanları onuruna düzenlenen toplantıda kurucu başkan ve üyelere hediyeler takdim edildi. Kurucu başkan ve kurucu üyeleri, Nilüfer Lions üyeleriyle buluşturan toplantıda, eskilerin tecrübeleri yenilere yol gösterici bir nitelik taşıdı. Yakın zamanda 36’ncı gurur yılını kutlayacak olan Nilüfer Lions Kulübü, Şubat Ayı Toplantısı’nda geçmişten günümüze tüm üyelerin dayanışma içerisinde olduğu izlenimi verdi.
Toplantı ‘da sosyal sorumluluk ve dayanışma örneği sergileyen Lionlar, Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ne 3 adet akülü sandalye hediye ettiler. Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Güzin Yazıcıoğlu Yılmaz akülü sandalyeleri, toplantıya konuk olarak katılanBursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez ve Yusuf Oranlı ‘ya bizzat teslim etti.
Geçmiş dönem başkanları ve kurucu üyelerle bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu belirten Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Güzin Yazıcıoğlu Yılmaz, “36. Dönem Başkanı olmaktan büyük bir onur duymaktayım. Kurulduğumuz günden beri bizimle beraber olan bizi hiç yalnız bırakmayan üyelerimize teşekkür ediyorum. Yakında 36. yılını kutlayacağımız kulübümüzün büyük bir aile olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Düzenlediğimiz her etkinlik ve toplantıda sosyal sorumluluk bilinciyle hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ne akülü sandalye bağışlamamıza destek olan Lionlara minnettarım. Ailemle gurur duyuyorum” dedi.

Toplantının sonunda, Nilüfer Lions Kulübü geçmiş dönem başkanları ve kurucu üyeler onuruna hazırlanan pastayı kesen Lionlar, başarılarla dolu nice hizmet yıllarının birlikte geçmesini dilediler.

 

Açılış öncesi ‘key’ parti
Anneler ve çocukları

  • Hit: 1.103