breaking news

OYUNCU AYHAN EROĞLU GAZİANTEP’TE KAYBOLDU

11 Şubat 2016 | Highlife Magazin
OYUNCU AYHAN EROĞLU GAZİANTEP’TE KAYBOLDU
MAGAZİN
0

son dönemlerdeki filmlerde ‘Kötü adam’ rolü ile göze çarpan Türk sinema ve dizilerinin vazgeçilmez oyuncularından Ayhan Eroğlu, Karagül dizisinin çekimleri için kaldığı Gaziantep’te kayboldu. Ünlü oyuncu bölge insanın yardımıyla saatler sonra kaldığı otele dönebildi.
Yeşilçamın kötü adam karakteriyle tanınan Hüseyin Peyda, Necip Tekçe, Erol Taş, Turgut Özatay, Süheyl Eğriboz, Kudret Karadağ, İbrahim Kurt, Yusuf Çetin, Yadigar Çetin, Hakkı Kıvanç, Hikmet Taşdemir, Kazım Kartal, Sırrı Elitaş, Yıldırım Gencer gibi isimlerin ardından son dönemde yetişen Ayhan Eroğlu, kötü adam karakterinin aranılan oyuncuları arasında yer alıyor. Bir çok dizide ve sinema filminde kötü adam olarak rol alan Ayhan Eroğlu, Gaziantep’te çekilen Karagül dizisinde psikopat yeğenler rolünde oynuyor.
Ünlü oyuncu çekimler için geldiği Gaziantep’te, çekimlerin ardından akşam saatlerinde çıktığı kent gezisinde kayboldu. Eroğlu, insanların da yardımıyla saatler sonra tekrar otelini bularak, geri dönebildi. Eroğlu, “Gaziantep’te inanılmaz güzel. İnsanı inanılmaz iyi. Dün gece dışarı çıktım. Gaziantep’te kayboldum. Gaziantepli insanlar beni otelime kadar getirmek istediler. Dışarıda yemek yedim. Hiç kimse para almak istemedi. O kadar güzel, o kadar iyi ilgileniyorlar ki, anlatamam. Hepsini çok sevdim” dedi.

“KÖTÜ ADAM FİLMDE KALIYOR”
Ünlü oyuncu, kendi yetiştirdiği ve dizideki rol arkadaşı Gökhan Tunç ile birlikte Gaziantep’te gezdi. Kötü adam rolüne rağmen insanlardan olumsuz bir tepki görmediğini belirten Eroğlu, gerçek hayatta rolünün tam aksine sempatik ve cana yakın olduğunu ifade etti. Ayhan Eroğlu, “Daha sonra 8 yaşında iken, İstanbul Devlet Tiyatrolarında ‘Arkası Yarınlar’ filminde konuşulan çocuk oldum. sinema hayatı böylelikle benim için başlamış oldu. Çocuk olarak da biraz uyanık bir çocuktum. Beni baya bir sevdiler. Filmlerde genellikle kötü adam rolünü oynuyorum. Günlük yaşamımı hiç etkilemiyor. günlük yaşamda, oradaki kötü adam ben olmuyorum zaten. Ayhan Eroğlu ile karşılaştıklarında insanlar şaşırıyorlar. Oradaki o set mizaçlı adamla karşılaşmadıkların da, bu onlar için farklı bir tepki oluyor. Yani doğal olarak kötü adam olmak, yaşamımda benim için herhangi bir tepkisinin olmadığı gibi, herhangi bir engel de olmuyor. Filmdeki kötü adam rolü orada kalıyor. Ama dışarı çıkınca kötü adam orada kalıyor” diye konuştu.

“GAZİANTEP’İ YAKACAKLAR”
6 yaşında Çaycılar Güzeli isimli filmle sinema dünyasına adım adan Ayhan Eroğlu, Adanalı ve Kurtlar Vadisi dizileriyle ünlendi. 29 dizi ve 9 sinema filminde rol alan oyuncu, özel bir televizyon kanalında yayınlanan Karagül dizisinin çekim ekibi ile birlikte Gaziantep’e geldi. Çekimleri süren dizideki sahneleri nedeniyle bir süredir Gaziantep’te yaşayan Eroğlu, rolüyle ilgili bilgiler verdi. Karagül dizisine Refik adıyla girerek diziye renk katan oyuncu Eroğlu, rol icabı Gaziantep’i yakıp yıkacaklarını kaydetti.
İzleyenleri heyecanlı ve aksiyonlu sahnelerin beklediğini belirten Eroğlu, “Karagül dizisindeki oynamak için Gaziantep’e geldik. Dizideki rolüm, bir halanın yeğeni. Gökhan’la birlikte aynı zamanda Gökhan benim öğrencim. Bu diziye, benimle beraber yeni girdi. Gülizar’ın yeğenleri rolü ile filme girdik. Sanırım ortalığı yakıp yıkacağız. Gaziantep’e daha önce ‘Yersiz Yurtsuz’ dizisi için gelmiştim. Bu kadar gezme şansım olmadı ama Halfeti’nin bu kadar güzel bir yer olduğunu, tahmin bile edemezdim. Hatta orada kalmak istedim. Ben burada kalayım, siz gidin dedim. Gaziantep inanılmaz bir şehir. Gökhan’la beraber Karagöl dizisinde oynayan psikopat Gülizar’ın yeğenlerini oynayacağız. Şimdi fıstık tarlaları yanacak, adamlar vurulacak, Fıstık fabrikaları basılacak, işçiler işe gönderilmeyecek. Yani Karagöl’ü yakıp yıkmaya geldik. Önümüzdeki bölümlerde, heyecanla bekleyeceksiniz” şeklinde konuştu.
Dizide ürün yerleştirme yöntemiyle Tük markalarını dünyaya tanıtacaklarını da sözlerine ekleyen Eroğlu’nun öğrencisi ve rol arkadaşı olan oyuncu Gökhan Tunç ise “Biz, Ayhan Abi ile beraber Gülizar’ın yeğenlerini oynuyoruz. Ayhan Eroğlu çok başarılı bir oyuncu ve ondan çok şey öğrendim. Biz ortalığı karıştırmaya geldik. Gaziantep’ide karıştıracağız, filmi de karıştıracağız. Adrenalin anlar yaşatacağız. Biz ikimiz olarak çok farklılık yapacağız. Biz gümbür gümbür geliyoruz” diye konuştu.

YETİŞTİRDİĞİ OYUNCULARLA BERABER OYNUYOR
Öte yandan, Kurtlar Vadisi-Pusu dizisinde Beran Ağa karakterini canlandıran Ayhan Eroğlu, bu sene iki sinema filminde rol aldı. Gassal filmi ile baş rolü oyuncu Nil Ay Olcay ile paylaşan oyuncu, ‘Gassal Abbas’ rolü ile sinemalarda psikolojik korku türünün ilk örneğini Türk sinemasına kazandırdı. Ölü yıkayıcı rolüyle akıllarda kalacak oyuncu Ayhan Eroğlu, Deliormanlı filminde ‘Numan’ karakteri ile seyirciyle 1 Nisan 2016’da buluşacak. Ünlü oyuncu, hikayesi kendisine ait olan P.İ.Ç. (Profesyonel İstanbul Çocukları) adlı sinema filminin ön çekim çalışmalarına başladığını da ifade etti. 2016 yılı itibariyle ürün yerleştirme modelini baz alarak ortaklık sistemi ile çalışan bir yapım firması ile Türk markalarının tüm dünyada tanıtılmasına katkıda bulunacaklarını yineleyen Eroğlu aynı zamanda yönetmen koltuğuna da oturacak. Yedi ayrı hikayenin birleşmesinden oluşan İstanbul 7’de 7 ile Türk sinema sektörüne yeni bir soluk getirecek oyuncu, yönetmen olarak da sevenleri ile buluşacak. Bunun yanı sıra, ülke ve bölge kültürlerini tanıtmak için ünlü yazarların hikayelerini senaryolaştıran oyuncu Ayhan Eroğlu, Ömer Seyfettin’in Kaşağı hikayesi ile hikaye-film serilerine Balıkesir-Gönen’de başlayacak. Çekilen filmler aracılığıyla gizlireklamlar.com adlı bir site üzerinden yerleştirilen ürünlerin satışını sağlayarak, oyuncuların telif hakkına benzer bir uygulama oluşturan Eroğlu, sektörel bir devrim niteliği taşıyan bir sistemi kurarak halihazırdaki film set şartlarının değişmesine ön ayak olmayı planlıyor.
Oyunculuk atölyelerine de devam eden iyi oyuncuların yetişmesine katkıda bulunan Ayhan Eroğlu, atölyelere katılan genç oyuncularla tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. Oyunculuk atölyelerinde kamera önü oyunculuğu ile karakter oyunculuğu üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran Ayhan Eroğlu, yetiştirdiği bir çok öğrencisini kendi oynadığı dizi ve sinema projelerinde oynatırken, aynı geleneği sonraki projelerinde de artarak sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Kim Kardashian geri döndü
Yeni yaşını kutladı

  • Hit: 499