breaking news

Şef Arda Türkmen Akasya Sohbetleri’nde

4 Şubat 2016 | Highlife Magazin
Şef Arda Türkmen Akasya Sohbetleri’nde
DAMAK TADI
0

Yeni nesil yaşam merkezi Akasya Acıbadem’in “Akasya Sohbetleri” Arda Türkmen ile devam ediyor. Başarılı şef, 10 Şubat Çarşamba günü saat 15.00’te Akasya Sohbetleri’nin konuğu olacak.

Avrupa’nın en iyi alışverişi merkezi ödülüne sahip olan Akasya Acıbadem, geleneksel hale gelen Akasya Sohbetleri’ne ara vermeden devam ediyor. Akasya Sohbetleri’nin Şubat ayındaki ilk konuğu, başarılı televizyon programlarıyla dikkat çeken başarılı şef Arda Türkmen olacak.

2003 yılında “Roka Davet” adında catering şirketini kuran ve 2008 yılında Asmalımescit’te “11 Leblon” adında bir restoran açan Türkmen’in bu restoranı izlenme rekorları kıran “Issız Adam” filmine ev sahipliği yaptı. 2010 yılında CNN Türk’te “Arda’nın Mutfağı” adındaki TV şovuyla dikkat çeken başarılı şef, 2012 yılında Sabah gazetesinde “Arda’nın Mutfağı” köşesini yazarak kariyerine devam etti. 2013 yılında Karaköy’de ikinci restoranı “Forneria”yı kurdu ve 2015 yılının Ağustos ayında “Mükellef Karaköy” isimli restoranı açtı. Arda Türkmen, geçtiğimiz Aralık ayında da Nişantaşı’nda “Central” isimli restoranı açtı.

Televizyon kariyerine Tv8’de “Arda’nın Mutfağı” programı ile devam eden Arda Türkmen ile keyifli bir mutfak sohbetine davetlisiniz.

Şık ortamda farklı lezzetler
Sohbete tat kattılar

  • Hit: 537