breaking news

SILA’DAN ROMANTİK AŞK ŞARKILARI

10 Şubat 2016 | Highlife Magazin
SILA’DAN ROMANTİK AŞK ŞARKILARI
KONSER
0

Duygusal şarkıların tanınan ismi ünlü şarkıcı Sıla, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında en sevilen şarkılarını Zorlu’da seslendirecek.

Zorlu Center, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Sıla’nın birbirinden romantik aşk şarkıları ile kutluyor. Beşiktaş Belediyesi ve Zorlu Center’ın işbirliği ile saat 19.00’dan itibaren Zorlu’da gerçekleşecek olan etkinlikler kapsamında ziyaretçilere süpriz hediyeler verilecek. Yine konser öncesi gerçekleşecek Dj performansı geceye ayrı bir renk katacak. Sıla ise şarkılarıyla ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

Zorlu’nun 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikeri tüm haftasonuna yayılıyor. 13 Şubat Cumartesi Copacabana Latin Grubu ve Cante Chico Zorlu’da latin rüzgarları estirirken; 13 ve 14 Şubat günlerinde sahne alacak Flamenko ve Tango Dans Gösterileri ise izleyenleri büyüleyecek.

Demet Sabancı Çetindoğan, Begüm Şen ve Ebru Akel Sancak’ın kalpleri Zorlu Center’da atacak!

Beşiktaş Belediyesi’nin14 Şubat Sevgililer Günü için düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında 14 ünlü isim kendi kalplerini tasarlayacak. Bu ünlüler arasında yer alan Demet Sabancı Çetindoğan, Begüm Şen ve Ebru Akel Sancak’ın tasarladıkları kalpler Zorlu Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek.

Kerem Görsev’den muhteşem konser
ECE SEÇKİN HAREKETLİ ŞARKILARIYLA ZİRVEYİ SALLADI

  • Hit: 313