breaking news

Tuna Güzelyurt: “Hayvanlığın Alemi Var”

2 Şubat 2016 | Highlife Magazin
Tuna Güzelyurt: “Hayvanlığın Alemi Var”
MAGAZİN
0
Geçtiğimiz yıl vatoz tarafından sokularak hayatını kaybeden Timsah Avcısı lakaplı Steve Irwin’ın tahtına aday gösterilen Yaban TV sunucusu Tuna Güzelyurt, “Yıkımların kıyımların arttığı, yolsuzluğun densizliğin kol gezdiği günümüz dünyasında, hayvanlara olan hayranlığım giderek artıyor. Hal böyle iken, ‘Hayvan’ diyip geçmemek gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Zira artık, hayvanlığın da bir alemi var.” dedi.
  Güzelyurt, 2016 Şubat ayında okurlarıyla buluşacak olan Avfest Dergisi’ne yazdığı yazısında, “Atilla Güzelyurt’tan olma, dünya tatlısı Fatma anadan doğma bir avcı kızıyım. Bu işin ahlakını ve düsturunu edindiğim rahmetli babam; yiyeceği kadar avlanan, önerilen avlakları kullanan, yasalara saygılı ve doğa aşığı biriydi. Armut dibine düştü, ruh halim yıllar ilerledikçe babama dönüştü.
  Yapılan tüm röportajlarda da ifade ettiğim gibi, karakteristik özelliklerimi ayyuka çıkaran özet şudur: Hayvan da severim, aslan da öperim, dağ bayır da aşarım, ırmak olur taşarım da, gün gelir takarım yüzüğü parmağıma, çocuk da yaparım kariyer de, mantı da açarım gözleme de. Bir gün elimde ütü de görürsünüz; ev halime fazla kaptırırsanız, at üzerinde ok atarım üzülürsünüz. Durumum budur.” ifadelerine yer verdi.
ERSEN’İN HAYATI KİTAP OLDU
Ünlü Moda Tasarımcısı Deniz Berdan, Belini Kırdı

  • Hit: 376