breaking news

ÜNLÜLER NİKAH ŞAHİDİ OLDU

24 Şubat 2016 | Highlife Magazin
ÜNLÜLER NİKAH ŞAHİDİ OLDU
MAGAZİN
0

Karagül dizisinde oynayan Ece Uslu ve Ayhan Eroğlu, dizinin prodüksiyon ekibinde çalışan Mehmet Akif’in nikah şahidi oldu.
Özel bir televizyonda yayınlan Karagül dizisinin prodüksiyon ekibinde çalışan Mehmet Akif Karaoğlan ile Esra Karakuza, Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde sade bir merasimle dünya evine girdi. Çiftin nikahına katılan dizi oyuncularından Ece Uslu ve Ayhan Eroğlu, nikaha şahitlik yaptı. Genç çiftin mutlu gününde bir ilki yaşadığını söyleyen Ayhan Eroğlu, burada ilk kez nikah şahidi olduğunu söyleyerek, duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ünlü oyuncu Ayhan Eroğlu, “Sevgili kardeşimiz Akif bizimle birlikte çalışan, prodüksiyon ekibimizdendi. Bugün Nikahı vardı. Onun nikahına katılmaktan şeref duyduk. Çok sevdiğimiz bir dostumuzdu. Bende Akif kardeşimizin nikahında bir ilki gerçekleştirerek nikah şahidi oldum. kendilerine şimdiden bir ömür mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandı.
Törende davetliler ünlülere yoğun ilgi gösterirken, ünlü oyuncu Ayhan Eroğlu bir çocuğu kucağına alıp, bir süre oynadı.
Nikah memuru, “Oyuncuların şahitliği biraz sıkıntılı olur, şahit etmesek mi” diye espri yaparken ünlü oyuncular ise “Gerçek hayatta sıkıntılı olmaz” cevabını verdi. Daha sonra ise çiftin nikahı düzenlenen merasimle kıyıldı.
Ece Uslu ve Ayhan Eroğlu, kıyılan nikahın ardından çifti tebrik etti.

GAYE TURGUT'TAN OTİZMLİ ÇOCUKLARA DESTEK
Emre Altuğ'un Annesi Vefat Etti

  • Hit: 374