breaking news

VICTORIA’S SECRET MELEKLERİ SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİNİ SEÇTİ

11 Şubat 2016 | Highlife Magazin
VICTORIA’S SECRET MELEKLERİ SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYELERİNİ SEÇTİ
STYLE
0

Victoria’s Secret’ın en yeni melekleri Jasmine Tookes ve Elsa Hosk markanın New York’ta bulunan Herald Square mağazasında Sevgililer Günü’ne özel hediyeler arasından kendi favori parçalarını seçti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen tanıtımda en yeni meleklerden Jasmine ve Elsa, aralarında Victoria’s Secret’ın Sevgililer Günü için özel olarak lanse ettiği Very Sexy Push-Up ve Very Sexy Multiway sütyenleri ile belirli sayıda üretilen Love Me More parfümünün de bulunduğu çok şık hediye alternatifleri yarattı. Bu Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanan Very Sexy koleksiyonu elde kesilmiş yeni nesil dantelleri ve birbirinden farklı renk ve stil çeşitleriyle her zamankinden daha romantik ve kışkırtıcı. Aynı zamanda sezonun en gözde yeni parfümü Love Me More ile altın greyfurt, French Canele ve sıvı kehribarın benzersiz notalarıyla sevgilinizin başını döndürürken özel tasarımlı şişesinin etrafına sarılı üç boyutlu neon pembe renkteki logosunu çıkarıp bileklik olarak da kullanabileceksiniz.

Tanıtımda aynı zamanda Superbowl ile eş zamanlı olarak çekilen ve Victoria’s Secret modellerinin melekler ve şeytanlar olarak karşılıklı takımlarda mücadele ettiği ‘’Score Me’’ videosu da mağazadaki dev ekranlarda gösterildi. Ünlü TV yüzü Erin Andrews’ün de misafir olarak katıldığı bu eğlenceli maçta tanıtımda yer alan Jasmine Tookes ve Elsa Honk’un yanısıra meleklerden Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Taylor Hill de yer almıştı.

 

Rihanna kıyafetiyle şaşırttı
Ünlü Model Pınar Yılmaz Arapların Gözdesi

  • Hit: 469