breaking news

AYŞEGÜL İNCİ’YE GÖKÇE İMZALI KLİP

2 Mart 2016 | Highlife Magazin
AYŞEGÜL İNCİ’YE GÖKÇE İMZALI KLİP
MAGAZİN
0
Uzun bir dönem Teoman ve Yalın gibi sanat dünyasının iki önemli ismine sahne de bas çalıp vokal yaparak eşlik eden AYŞEGÜL İNCİ yeni single çalışması ‘’Seni Görmemem Lazım’’ ile müzikseverlerin karşısında!
     İlk albümü ‘Zamanı Tamir Eden Adam’ ı 2013 yılında Alen Konakoğlu prodüktörlüğün de yayınlayan genç sanatçı 3 yıl aradan sonra hazırladığı yeni şarkısı ‘Seni Görmemem Lazım’ı 2 Mart Çarşamba günü tüm dijital platform ve tüm müzik kanallarında dinleyiciyle buluşturuyor.
    Bas çalmasıyla, besteci kimliğiyle, son dönemde ‘Küçük Prens’ müzikali’nde rol almasıyla, sürekli yetenekleriyle adından söz ettiren Ayşegül İnci’nin yeni single çalışması ‘Seni Görmemem Lazım’ın sözü ve müziği kendisine, şarkının düzenlemesi Koray Erkan’a ait. Projenin esas sürprizi ise klibin yönetmenliğini ünlü popçu Gökçe’nin üstlenmesi; böylece Gökçe yeni kurduğu Gülyabani Filmekibi ile ilk klip yönetmenliğini yakın dostu Ayşegül İnci’nin klibini çekerek yaşamış oldu.
     Genç sanatçı Ayşegül İnci ‘ Şarkım da ‘Aşk mı ? Gurur mu ?’ ikilemini anlatmaya çalıştım, umarım dinleyiciye de tüm samimiyetiyle ulaşır’ diyor.
addresistanbul'da İlham Veren Kutlama
CEYDA DÜVENCİ ve ÖZGE UZUN AKBATI AVYM'DE KADINLARLA BULUŞUYOR

  • Hit: 138