breaking news

BADE İŞÇİL-MALKOÇ SÜALP ÇİFTİ BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİ

22 Mart 2016 | Highlife Magazin
BADE İŞÇİL-MALKOÇ SÜALP ÇİFTİ BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİ
MAGAZİN
0

Oyuncu Bade İşçil ile iş adamı Malkoç Süalp çiftinin karşılıklı olarak açtıkları boşanma davası bugün sonuçlandı. Duruşmada tarafların boşanmaktan vazgeçtiklerini belirtmeleri üzerine, mahkeme davanın reddine hükmetti.
İstanbul 15’inci Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Bade İşçil adına Cemal Dayıoğlu, Malkoç Süalp adına Feyza Tükel Aydoğan hazır bulundu.

“4 ŞUBAT’TAN BERİ BİRLİKTE YAŞIYORLAR”
Bade İşçil’in avukatı Cemal Dayıoğlu, duruşmada söz alarak, “4 Şubat 2016 gününden bugüne taraflar aile ikametgahında müşterek hayatı devam ettirmek amacıyla aralıksız birlikte yaşamaktadırlar. 10 günlük de yurt dışı tatili yapmışlardır. Bu durum karşısında takdir mahkemeye ait olmak üzere masraf ve vekalet ücreti talebimiz yoktur” diye konuştu.

“OĞULLARININ DA MENFAATİNİ GÖZETEREK BİR ARAYA GELDİLER”
Malkoç Sülap’in avukatı Feyza Tükel Aydoğan ise “Taraflar müşterek hayatı sürdürmek amacıyla oğullarının da menfaatini gözeterek bir araya gelmişlerdir. Bizim de masraf ve vekalet talebimiz yoktur. Takdiri mahkemeye ait olmak üzere karşılıklı davaların reddini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Davayı karara bağlayan mahkeme, boşanmanın reddine hükmetti.

KARŞILIKLI DAVA AÇMIŞLARDI
Bade İşçil, geçtiğimiz yıl eşi Malkoç Süalp’e boşanma davası açmış ve şiddet gördüğünü iddia etmişti. Eşinin suçlamaları üzerine Malkoç Süalp de karşı dava açarak, İşçil hakkında sert ithamlarda bulunmuştu. Boşanma davası devam ederken, Bade İşçil ile iş adamı eşi Malkoç Süalp, davayı geri çekmişti. Barıştıkları öğrenilen ve birlikte tatile çıkan ikiliden Bade İşçil, oğulları Azur’un da yer aldığı bir fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşarak altına “Gelirken soğuğu da getirdik galiba” notunu düşmüştü.

Katy Perry ve Orlando Bloom Sokak Ortasında Aşka Geldi
ONUN İÇİN SARIŞIN OLDU

  • Hit: 6.456