breaking news

BURSALILAR MART AYINDA TİYATROYA DOYACAK

2 Mart 2016 | Highlife Magazin
BURSALILAR MART AYINDA TİYATROYA DOYACAK
KÜLTÜR SANAT
0

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, en güzel oyunları ile mart ayında da sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.
Bugüne kadar Türk tiyatrosunun klasiklerini izleyicisi ile buluşturan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, mart ayını da en beğenilen oyunlarıyla dolu dolu geçiriyor. Şehir Tiyatrosu bu ay “Arslan Bey’in Kerimesi” adlı orta oyunu “Leyla İle Mecnun” adlı Yeşilçam güzellemesini ve usta yazar Orhan Asena’nın “Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe” isimli oyununu sanatseverlerle buluşturacak.
“Tireli” adlı özgün orta oyunu metninden uyarlanan ve E. Ertan Akman’ın düzenleyip yönettiği “Arslan Bey’in Kerimesi” eğlenceli bir güldürü olarak izleyiciyi selamlıyor. Oyun, Nilüfer İlçesinde Basın Kültür Sarayı Uğur Mumcu Sahnesi’nde 2-16-30 Mart Çarşamba günleri saat 20.00’de sahnelenecek. “Leyla İle Mecnun’ adlı “Yeşilçam Güzellemesi’ de E. Ertan Akman tarafından derlenerek sahneye uyarlandı. 100. yılını geride bırakan Türk sinemasının hafızalarda yer etmiş unutulmaz replikleriyle renklenen oyun Leyla ile Mecnun’un aşk hikayesinin Yeşilçam uyarlamasını gözler önüne seriyor. Uğur Mumcu Sahnesi’nde sergilenen oyun 9 ve 23 Mart Çarşamba günleri saat 20.00’de başlayacak.

Zeki Müren Sergisi için son gün 6 Mart
BUSMEK’TEN ALMANYA’YA BURSA İMZASI

  • Hit: 235