breaking news

‘Deliormanlı” özel gösterimiyle 9 Nisan’da Bursa’da

30 Mart 2016 | Highlife Magazin
‘Deliormanlı” özel gösterimiyle 9 Nisan’da Bursa’da
FİLM-DİZİ
0

Kent Meydanı AVM vizyona giren, merakla beklenen filmlerin özel gösterimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Uzun zamandır beklenen “Deliormanlı” ise vizyona giriş tarihinden birkaç gün sonra oyuncularıyla beraber Kent Meydanı AVM’ye konuk oluyor.

9 Nisan Cumartesi günü saat 14.30 seansında seyircilerle buluşacak olan filmin özel gösterimine başrol oyuncuları Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu ile yönetmen Murat Şeker ile senarist Ali Tanrıverdi katılacak. Avşar Sinemaları’nda gerçekleşecek olan özel gösterimin biletleri ise Nisan ayından itibaren satışta olacak.

Filmin konusu ise şöyle:

“Deliormanlı” lakabıyla bilinen Savaş Türkyılmaz, Avrupa şampiyonluğu olan milli bir boksördür. Eşini kaybettikten sonra ringleri terk eden Deliormanlı, gerçekten sırra kadem basar. Fakat annesinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi masrafları kabarmıştır. Para bulmak adına ringlere geri dönme kararı alır. Hülya Yiğit ile Deliormanlı’nın arkasındaki hikayeyi merak ederek Savaş’ın peşine düşen bir televizyon gazetecisidir. Deliormanlı büyük final maçına hazırlanırken onun ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır… Başrollerini Sarp Levendoğlu, Birce Akalay ve Gürkan Uygun’un paylaştığı filmin yönetmenliğini Murat Şeker üstlenirken, senaryoda Şeker ile yine Ali Tanrıverdi’nin imzası var…

Yeni dizi: Hayatımın Aşkı
KÖRDÜĞÜM 13. BÖLÜM 'NAZ VE UMUT MAHKEMEDE'

  • Hit: 701