breaking news

DEV KADROYA DEV GALA

11 Mart 2016 | Highlife Magazin
DEV KADROYA DEV GALA
FİLM-DİZİ
0

Başrollerini Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabıkve Bora Akkaş’ın paylaştığı yılın en etkileyici yapımı “Annemin Yarası” filminin galası önceki gün (9 Mart, Çarşamba) Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda  gerçekleştirildi. Sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda konuğun renk kattığı galaya 1.800davetli katıldı.

Katılanlar arasında; Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Murat Yıldırım, Emre Karayel, Engin Öztürk ve İdil Fırat, Mahir İpek, Ayşegül Aldinç Gülenay Kalkan ve Tarık Ünlüoğlu, Berrak Tüzünataç, Dolunay Soysert, Bala Ataberk, Cengiz Bozkurt, Ayşe Özyılmazel, Alper Kut ve Devrim Yakut, Osman Sınav, Nazlı Öztarhan, Melis Aygen, Ebru Halefoğlu, Özlem Gürses, Demet Sabancı, Mehmet Özer ve Tülin Şahin, İnci Türkay, Ayşe Özyılmazel, Serkan Çayoğlu, Erdal Tosun, Suzan Kardeş, Sermiyan Midyat gibi sanat ve cemiyet hayatından pek çok isim vardı.

Gala’nın sunuculuğunu Ceyda Düvenci üstlendi. Film öncesi heyecanlarını basın mensuplarıyla paylaşan filmin oyuncuları Ozan Güven, Belçim Bilgin, Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve Bora Akkaş kırmızı halıda şıklıklarıyla da göz doldurdu. Hıncahınç dolan salonda oyuncular filmi galaya katılan misafirlerle birlikte izledi. “Annemin Yarası” izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Güçlü kadrosu ve çarpıcı hikaye örgüsü ile 2016 sezonunun en iddialı filmleri arasında yerini alacak olan film izleyenler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

On sekiz yaşındaki Salin’in (Bora Akkaş) hayalindeki yuvayı bulmak üzere hiç  bilmediği bir şehre doğru yola çıkmasıyla başlayan ve unutulmuş bir maziyle birbirine bağlanan iki aileyi yeniden karşı karşıya getiren filmin çekimleri geçtiğimiz Ağustos aynın ortasında Sırbistan’da tamamlanmıştı. 200 kişilik teknik ekibin 45 çekim gününde tamamladığı filmin tamamı yurtdışında ve 60 farklı mekanda çekildi. Yapımcılığını BKM Film’in, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan’ın üstlendiği “Annemin Yarası” 11 Mart 2016’da vizyona girdi.

 

Paramparça'da bu hafta
‘ANNEMİN YARASI’ BAŞROL OYUNCULARIYLA İZMİR’E GELİYOR

  • Hit: 1.244