breaking news

Dünya jet sosyetesi Gül Balosu’nda bir araya geldi!

26 Mart 2016 | Highlife Magazin
Dünya jet sosyetesi Gül Balosu’nda bir araya geldi!
CEMİYET
0

Başkanlığını Hannover Prensesi Caroline’in yaptığı, dünyada muhtaç çocuklara yardım eden Prenses Grace Kelly Vakfı’nın düzenlediği Gül Balosu, Monaco Yıldızlar Salonu’nda 62’nci kez düzenlendi.

Monaco Prensi II. Albert ve Hannover Prensesi Caroline’in himayelerinde düzenlenen yardım etkinliğinin bu yılki teması yine ünlü modacı Karl Lagerfeld tarafından tasarlandı ve Küba olarak belirlendi. Prenses Caroline, çocukları Hanover Prensesi Alexandra, Tatiana, Charlotte, Pierre Casiraghi ve gelini Beatrice Casiraghi ile Gül Balosu’nun ev sahibiydi.

Baloya özellikle Avrupa jet sosyetesinin ilgisi her zamanki gibi büyük oldu. Monaco’nun en büyük şirketi olan Monte Carlo La Société des Bains de Mer’in Türkiye ve Ortadoğu temsilcisi Hülya Biren’in Türk konuklar için ev sahipliği yaptığı bu yılki yardım etkinliğine İstanbul’dan 40 davetli katıldı.

Dekorasyonu Küba renklerinde süslenmiş Yıldızlar Salonu’nda Küba’nın meşhur müzisyenleri, Son Del Nene, Son Damas, Septeto Nabori ve Cuban Reggaeton sayesinde misafirler geceyi pistte dans ederek geçirdi.

Konuklar Küba’dan özel olarak getirtilen eski model otomobillerin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

CEMİYETİ BULUŞTURAN DÜĞÜN
ÇİN YENİ YILI SÜRPRİZLERLE DOLU BİR DAVETLE KUTLANDI

  • Hit: 10.830