breaking news

FİNAL YAPIYOR

9 Mart 2016 | Highlife Magazin
FİNAL YAPIYOR
FİLM-DİZİ
0

Başrollerini Emre Kınay,Evrim Alasya,Tolga Sarıtaş,Burcu Özberk,Berk Atan ve Hande Erçel gibi isimlerin paylaştığı ve son 2 haftada aldıkları reytingler nedeniyle işlerin kötü gittiği Güneşin Kızları dizisi bitiyor mu? Güneşin Kızları final mi yapıyor?

Seyirciler bu soruların yanıtlarını merak ediyorlar. Beklenen yanıt resmi olarak dizinin sosyal medya hesabından verildi.

Güneşin Kızları Twitter hesabından yapılan paylaşımda; Güneşin Kızları 39. bölümde final yapacaktır. Yayınlandığımız süre boyunca bize destek veren Güneşin Kızları ailesine çok teşekkür ederiz..’ ifadelerine yer verildi.

Güneşin Kızları dizisinin 37. son bölümü 5 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelmişti. Güneş’in geçirdiği kazanın, sırların ortaya çıkmasına yol açtığı dizide yaşanan gelişmeler şöyle;

Güneş, araba çarpması sonucu hastaneye kaldırılır. Kızlar yıkılır. Annelerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya gelirler. Bu sırada Güneş’in komaya girdiği haberi gelir. Komadan uyanıp, uyanamayacağı belli değildir. Polis, Güneş kendisinden boşanmak istediği için Haluk’un özellikle Güneş’e çarptığını düşünür ve Haluk gözaltına alınır. Kızlar tek başlarına ayakta durmaya çalışırlar ama bu umdukları kadar kolay olmayacaktır. Nazlı ablalık yapıp, bütün yükü omuzlarına alır. Selin, geçirdiği kaza sonrası bir de annesizliğe dayanamaz, bunalıma girer. Ali, Selin’i iyi etmeye çalıştıkça duvara toslar. Haluk, Güneş’e bunu yapanın kendisinin olmadığını ispatlamak ve kızlarını geri kazanmak istemektedir.

Kaçma Birader Ayakta Alkışlandı
Sürpriz oyuncu

  • Hit: 353