breaking news

HANDE YENER’DEN MUHTEŞEM KONSER

14 Mart 2016 | Highlife Magazin
HANDE YENER’DEN MUHTEŞEM KONSER
KONSER
0

‘nun ”Wilkommen” şarkısı ile açtığı gecenin açılış showu tam 20 dakika sürdü. Xlarge show ekibi tarafından geceye özel hazırlanan Moulin Rouge’nin ”Roxanne”, ”Lady Marmelat” ve ”Show Must Go On” isimli showları seyirciyi adeta büyüledi. Açılış showunun ardından dev kırmızı değirmenin içinden sahneye çıkan Hande Yener’e kendi dansçıları ile birlikte 30 kişilik dans ekibi eşlik etti ve Yener gecede 18 şarkı seslendirdi.

KAHKAHA DOLU DAKİKALAR

Şarkı aralarında sunucu Matmazel Coco ile şakalaşan Hande Yener kendisine ve seyirciye eğlenceli dakikalar yaşattı. Kafayı Matmazel Coco’nun ”dolgun” kalçalarına takan Yener seni bikinili görmek istiyorum ama solaryumda kızarmadan gel diyerek Matmazel Coco’yu yazın Bodrum’da açacağı Beach’e davet etti. Bir sonraki konseptte sahnede direk olmasını istediğini belirten Yener’e Matmazel Coco ”Direk dansı yapmamı istiyorsunuz ve yapamayacağımı düşünüyorsunuz ama bana her yol Paris” diye cevap verdi. Coco’dan istediği cevabı alan Hande ”İnşallah direk bulabilirler” diyerek hem seyirciyi hem Coco’yu gülme krizlerine soktu.

CANLI DÜET

Hande Yener bir ara sahneden kaybolunca kendisini sahneye atan Coco, Yener’in perde arkasından düellosuna maruz kaldı. Ben yokken sahneyi doldur birşeyler yap, dans et şarkı söyle diyen Hande Yener’e Coco ”Olur ne söylememi istersiniz” diye karşılık verdi. Müzeyyen Senar’ın ”Benzemez Kimse Sana” şarkısına başlayan Yener’e Coco’da eşlik etti ve doğaçlama bir düet gerçekleşmiş oldu.

”Perde arkasından Müzeyyen Senar gibi şarkı söylemeyi denedim, o kadar kötü değilmiş” diyen Yener’e Matmazel Coco ”Bahsettiğiniz sanatçı Müzeyyen Senar değil Safiye Ayla solistim, isterseniz Sarı Kurdelem isimli şarkıyı perde arkasından söyleyebilirsiniz” diyerek ”direk” göndermesinin rövanşını almış oldu.

SİNEMAYA YEŞİL IŞIK YAKTI.

Daha önce ”Kraliçe Fabrikada” isimli sinema filminde ve bir kaç televizyon dizisinde konuk oyuncu olarak oynayan Hande Yener yeniden bir filmde oynamak istediğini söyledi. ”Son günlerde ilk defa bir Türk filmine çok güldüm: Kolpaçino 3.devre isimli film. Gerçekten çok komik olmuş tekrar bilet alıp sinemada izlemek istiyorum” diyen Yener, Şafak Sezer isterse 4. filminde oynayabileceğini belirtti. Kendi rolünü kendisi seçen Hande Yener ”Neden olmasın mafya rolü yakışır bana” diyerek bu konuda ciddi olduğunu iletti.

BIYIKLI HANDE

“Dj’e dikkat ettiniz mi? Benim bıyıklı halim gibi.”diyerek herkesi kahkahaya boğan Hande Yener, oğlu Çağın’ı seyirciler ile tanıştırdı. Sözlerine; “Bıyık bıraksaydım aynısı olurdum herhalde. E nede olsa benim oğlum. İyi ki doğurmuşum. Birlikte çalışıyoruz artık. Sahnede bana eşlik ediyor ve Çağın ile beraber sahnedeyken çok rahat ediyorum.” diye devam etti.

20 LİRA BORÇ ALMIŞTIM

Kendisini şöhrete kavuşturan ilk hitini söylemeden önce bir anısını da paylaşan Yener, ”Bu şarkıyı stüdyoda okuduğum zaman hiç param yoktu ve 20 lira borç alarak eve dönebilmiştim. İşte o 20 lira aldığım son borç paradır” diyerek Yalanın Batsın isimli şarkısını söyledi.

1457819277_3W8A2169

GÜLDEN KARABÖCEK ANKARA’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU
YENİ TÜRKÜ’DEN MÜZİK ZİYAFETİ!

  • Hit: 681