breaking news

KIŞ GÜNEŞİ 6. BÖLÜM ‘EFE KÖŞEYE SIKIŞIYOR’

26 Mart 2016 | Highlife Magazin
KIŞ GÜNEŞİ 6. BÖLÜM ‘EFE KÖŞEYE SIKIŞIYOR’
FİLM-DİZİ
0

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştıkları, yönetmenliğini Deniz Koloş ve Serhan Şahin’in üstlendiği ‘Kış Güneşi’ 29 Mart Salı günü saat 20.00’de, soluk soluğa izlenecek 6. bölümüyleShow TV’de. Kış Güneşi’nin yeni bölümünde ödüllü oyuncu Nesrin Cavadzade de ‘Efruz’ karakteri ile diziye dahil oluyor.

HERKES ŞOKTA

Öldü sandığı oğlu Efe’yi bir anda karşısında gören Fatma sevinçten bayılır.Efe, Fatma için endişelenirken, olaylara şahit olan Leyla’ya durumu açıklamak ise Nisan’a kalır. Nisan ve Efe bu durumu Fatma’ya ve hatta tüm aileye da açıklamak zorundadır… Ya her şeyi anlatacak ya da bu oyunu sürdüreceklerdir…

OKLAR MAZHAR’I GÖSTERİYOR

Yaptığı pis işlerin ortaya çıkmasından korkan Yakup yeni planlar yapar. HemKadim’i hem de Mazhar’ı tuzağa düşürür. Efe’nin babasının ve kardeşinin katili olarak artık bütün oklar Mazhar’ı göstermektedir. Seda da boş durmaz veNisan ile yüzleşir. Nisan’ın her koşulda, herkesin Mete sandığı Efe’nin yanında duracağını görünce intikam için düğmeye basar.

REYTİNG REKORTMENİ KARAGÜL'ÜN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU
PARAMPARÇA 59.BÖLÜM 'DENİZ GEÇMİŞİYLE YÜZLEŞİYOR'

  • Hit: 1.050