breaking news

Kısmetse Olur’da Semih ve Murat’ın Skandal Ses Kaydı

29 Mart 2016 | Highlife Magazin
Kısmetse Olur’da Semih ve Murat’ın Skandal Ses Kaydı
EĞLENCE
0

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Kısmetse Olur’da damat adaylarından Murat ve Semih’in ses kaydı internete düştü. Bu iki yarışmacıya ihtar getiren ses kaydının içeriği ise skandal.

FOTOĞRAFLARI İSTEDİLER

Damat adayı Murat Özbakan ses kaydında görüştüğü kadından fotoğraflarını atmasını istiyor. Arkadaşı Semih’e de kadın ayarlamaya çalışan Murat, telefonun ucundaki kadından başka arkadaşı varsa onların fotoğraflarını da yollamasını istiyor. Bu ses kaydı sırasında Semih de paralel hatta yer alıyor.

DİSKALİFİYE OLMADILAR

Ortaya çıkan skandal ses kaydı ‘Kısmetse Olur’ evinde de gündeme geldi. Ses kaydının gerçek olduğu ortaya çıkarken ikinci skandala da yarışmanın yapımcıları imza attı. Birbirlerine kadın ayarlayan Murat ve Semih bu iğrençliğe rağmen yarışmada kaldılar.

YAZLIKTA BULUŞACAKLARDI

Kadınlarla görüşüp fotoğraflarını isteyen ve buluşmak için randevulaşan Semih ve Murat sadece ihtar aldılar. Ses kaydında Semih Kurtulmuş’un yazlığında buluşmak için randevulaştıkları öğrenildi.

YARIŞMADAKİ KIZLARI KÖTÜLEDİ

Gelin adayları da olayın geriye kalan kısmını ifşa ettiler. Nur Erkoç’un aktardığına göre kızlardan biri yarışmaya katılmak istiyor. Bunun üzerine Murat ‘katılmasını istemiyor ve kıskanacağını’ söyleyip yarışmadaki kızlar için kötü bir tanımlama yapıyor.

YAPIMCI VE SUNUCU DOĞRULADI

Progmanın yapımcıları ve sunucusu Seda Güler ses kaydının gerçekliğini doğruladı. Zaten Murat da konuşmayı kabul etti. Buna rağmen iki ismin evde kalmış olması yapımcıların başını hayli ağrıtacak. RTÜK’ün bu rezalete vereceği tepki de merak konusu.

Acun'un Hamlesi 2 İddialı Diziyi Tahtından Etti
Yılmaz Morgül Tükendi

  • Hit: 2.461