breaking news

Mercedes-Benz Fashion Week’te S. Pellegrino ile İtalyan rüzgârı

21 Mart 2016 | Highlife Magazin
Mercedes-Benz Fashion Week’te S. Pellegrino ile İtalyan rüzgârı
DAMAK TADI
0

İtalyan damak tadının ve “fine dining” konseptinin dünya çapında temsilcisi olan S. Pellegrino, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da İtalyan tarzının öncüsü oldu.

İkonik şişesi ve eşsiz tadıyla moda ve yüksek kaliteli yemeklerin en mükemmel eşlikçisi olarak bilinen S. Pellegrino bu yıl Zorlu Center’da 14-18 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week’ te ‘’premium içecek sponsoru” olarak yer aldı.

S.Pellegrino, ilgi çekici stant tasarımı ile İtalyan ruhunu “şık” bir şekilde yansıttı. Etkinlik boyunca devam eden ve katılımcılara İtalyan lezzetiyle birlikte S.Pellegrino deneyimi yaşatan ‘“Live in Italian” konseptiyle düzenlenen stantta, defileye gelen katılımcılara gün boyu ikramlarda bulunuldu. İçerisinde İtalya, moda, yemek ve S.Pellegrino kategorilerinde sorular bulunan ‘’Ne Kadar İtalyan’sın’’ testiyle katılımcılar ipad üzerinden sorulara yanıt vererek eğlenceli vakit geçirdi ve kazananlar S.Pellegrino ile backstage deneyimi yaşadı. Ünlü moda tasarımcıları Dice Kayek ve Zeynep Tosun defilelerinde de misafirlere S.Pellegrino doğal mineralli su, Acqua Panna doğal kaynak suyu ve San Pellegrino meyveli içecek çeşitleri özel şekilde sunuldu.

Moda’yla zarafeti bir araya getiren S. Pellegrino zamansız İtalyan tarzı ve lezzetiyle, bugüne kadar dünya çapında birçok önemli moda markasıyla da işbirliğine gitti. S.Pellegrino, son yıllarda en beğenilen markalardan Bulgari, Missoni ve Vogue İtalya ile çeşitli çalışmalar yürüttü. Doğal mineralli su S.Pellegrino, kendine özgü stiliyle şık sofralara ve yüksek kaliteli yemeklere eşlik etmeye devam edecek.

 

Ünlü şef Sedef İybar mutfak sırlarını paylaştı
Şefin tavsiyesi

  • Hit: 10.272