breaking news

mor ve ötesi Sofar İstanbul’da sahne aldı

8 Mart 2016 | Highlife Magazin
mor ve ötesi Sofar İstanbul’da sahne aldı
KONSER
0

Bu sene, erkekleri organize ettiği #geceuzun etkinlikleri ile şaşırtmayı amaçlayan erkek bakım markası Axe, ilk sürprizini Sofar işbirliğini açıkladığı mor ve ötesi performansı ile yaptı.

Sofar, dünyanın 220 şehrinde sıradan insanların oturma odaları gibi beklenmedik mekanlarda, önceden duyurulmayan tam keşfedilmek üzere olan, tanınmayan müzisyenler ağırladığı sürpriz pop-up konserler düzenliyor.

Bu kez erkekleri #geceuzun etkinlikleri ile şaşırtan Axe evsahipliğinde gerçekleşen sürpriz konserde, davetlilerin kimin çıkacağını bilmedikleri ve merakla bekledikleri performans grubu mor ve ötesi oldu.

Arnavutköy’de bir evin salonunda gerçekleşen Sofar Sounds pop-up konserde davetliler, keşfedilmemiş müzisyenlerin performansını beklerken Axe ev sahipliğinde Türkiye’nin en önemli rock gruplarından mor ve ötesi ile karşılaşmanın şaşkınlığını ve coşkusunu yaşadılar.

Sofar konsepti gereği müzikseverler konser için rezervasyon yaptırıyor fakat son gece davetiyesi mail kutusuna düşene kadar hangi adrese, kimin evine gideceğini ve hangi müzisyenleri dinleyeceğini bilmiyorlar.

Bu sene 20. yılını kutlamaya hazırlanan mor ve ötesi, Axe’ın davetlisi olarak konuk olduğu Sofar Sounds İstanbul’da müzik hayatının çeşitli dönemlerinden 7 şarkıyı akustik düzenlemeleriyle seslendirdi. Performanslarını “Bisiklet” şarkısı ile bitiren mor ve ötesi, yoğun istek üzerine gül kendine albümlerinden “bir” parçasıyla bis yaptı.

Axe’ın sosyal medya hesaplarından ipuçları verdiği #geceuzun konseptli farklı sofar işbirlikleri ve sürprizleri devam edecek.

CECELİ FIRTINASI ESTİ
Nilüfer Kadın Korosu kız çocukları için söyledi

  • Hit: 490