breaking news

Zarrab Gözaltına Alındığında Ebru Gündeş de Yanındaydı

22 Mart 2016 | Highlife Magazin
Zarrab Gözaltına Alındığında Ebru Gündeş de Yanındaydı
MAGAZİN
0

İran asıllı iş adamı Reza Zarrab, İran’a yönelik yaptırımlardan kaçınmak için İran hükümeti ve diğer kuruluşların kurduğu mekanizmanın parçası olmak suçlaması nedeniyle 19 Mart’ta ABD’nin Florida eyaletinin Miami şehrinde tutuklandı.

EBRU GÜNDEŞ DE YANINDAYDI

Reza Zarrab iki gün önce Miami’ye adım atar atmaz gözaltına alındı ve yanında sanatçı eşi Ebru Gündeş de bulunuyordu. Zarrab’ın gözaltına alınıp tutuklanmasından sonra Ebru Gündeş’in Türkiye’ye mi döneceği, Miami’de mi kalacağı ise belli değil.

AVUKATI DOĞRULADI

Reza Zarrab’ın Türkiye’deki avukatı Şeyda Yıldırım Hürriyet’te konuştu. Av. Yıldırım, müvekkili Sarraf’ın cumartesi tatil amaçlı eşi ve kızı ile Miami’ye gittiğini söyledi. Av. Sarraf, iddianamede yer alan suçlamaların ticari konular olduğunu, hepsinin savunmasının yapılabileceğini söyledi.

“EŞİ VE KIZI HALA ORADA”

Av. Şeyda Yıldırım “ABD’ cumartesi günü gitti. Eşi ve kızı ile tatile gitmişti. Kızlarını Disneyland’a götürmüşlerdi. Orada bir avukat grubumuz var. Rıza beyin yanındalar. Ben de birkaç gün içinde gideceğim. Ben, onlara bilgi sağlayıcı olarak gideceğim. Ben burada anı anına trafiği takip ettim. Böyle bir karar beklemiyorduk. Kendisi de (Rıza Saraf) böyle bir şey beklemiyordu. Eşi ve kızı halen orada Miami’deler; süreci takip ediyorlar” dedi.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi ayrıldı
İdo’nun yeni imajı

  • Hit: 818