breaking news

ADIM ELİF SOYADIM NAĞME

4 Nisan 2016 | Highlife Magazin
ADIM ELİF SOYADIM NAĞME
MAGAZİN
0

Kızı Alisa’nın doğumuyla işine kısa bir süre ara verdikten sonra ekranlara 360’da yeniden merhaba diyen Elif Güvendik, kapak olduğu dergiye verdiği röportajda “adımın Elif olduğunu biliyorlar ama soyadımı nağme zannedenler oluyor” dedi.

Aylık online alışveriş ve yaşam trendleri dergisi Trendera Magazine’nin Nisan ayı kapağı olan Elif Güvendik hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Yeniden evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna “ailem ve kızımla çok mutluyum o yüzden evliliği düşünmüyorum” diye cevap veren Güvendik “yine de büyük konuşmak istemiyorum çünkü ne zaman büyük konuşsam başıma geliyor” dedi.

Magazin hayatını ekranlara taşıyan ve gündemi hafta içi her sabah yayınlanan “Elifnağme” programında izleyiciye aktaran Elif Güvendik, magazinin içinde yer alma konusunda ise şunları söyledi: “Magazinde kendimi çok görmem. Ben bu hayatın içindeyim ama öyle yaşamıyorum. Özellikle olabilecek bir yansımada kavgayı gürültüyü asla tercih etmem. Enerjimin düşmesini istemem. Popüler iş yaptığım için elbette ben de bu tarz haberlere maruz kalabiliyorum fakat bunu korumamdaki tek formülüm; samimiyetim. Bir ailem var ve çok düşkünüm aileme”. Güvendik, yıllardır ekranlarda olmasından dolayı adı ve soyadının bazen ‘Elif Nağme’ olarak algılandığını da esprili dille söyledi.

Televizyon ekranlarında yayınlanan 16 magazin programı arasında en çok konuşulan ilk 3 program arasına girmeyi başardıklarını da medya takip analistlerine dayandıran Elif Güvendik, sabah programlarına hiç katılmayan ekran yüzlerinin ve sanatçıların Elifnağme’ye yılların seviyeli programı olduğu için severek katıldıklarını belirtti.

‘İlgiye alıştım’
31 yıllık eşinden boşandı

  • Hit: 4.537