breaking news

BADE İŞÇİL-TARKAN SÜALP DAVASINDA KARAR ÇIKTI

14 Nisan 2016 | Highlife Magazin
BADE İŞÇİL-TARKAN SÜALP DAVASINDA KARAR ÇIKTI
MAGAZİN
0

Yengesi Bade İşçil’in Nişantaşı’ndaki evinin açık adresini sosyal medyada paylaştığı iddiasıyla hakkında dava açılan Tarkan Süalp, tüm suçlardan beraat etti.
İstanbul 48’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına, şikayetçi Bade İşçil Süalp ve tutuksuz sanık Tarkan Süalp katılmadı. Tarafları avukatları temsil etti. Duruşmanın başlamasının ardından İşçil’in avukatı şikayetlerinin devam ettiğini belirterek, “Sanığın sosyal medyada paylaştığı ‘Gerçeği söylersen geçmişinin parçası olur ama eğer yalan söylersen geleceğinin parçası olur’ sözünde ima yoluyla tehdit vardır. Cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.
Sanık Tarkan Süalp’in avukatı ise suçlamayı kabul etmeyerek, müvekkilinin beraatini talep etti.
Davayı karara bağlayan mahkeme, Tarkan Süalp’in “kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak” ve “sesli, yazılı veya görüntülü hakaret” suçlarını işlediğine dair kanaat oluşmadığında hükmetti. Mahkeme, 2 yıl 3 aydan 6 yıla kadar hapsi istenen Süalp’in tüm suçlardan ayrı ayrı beraatine karar verdi.

“O PAYLAŞIMDA HAKARET YOKTU”
Tarkan Süalp, geçtiğimiz salı günü görülen duruşmaya gelerek ifade vermişti. Tarkan Süalp, sosyal medyada Bade İşçil’in evinin adresini kesinlikle yayınlamadığını söyleyerek, “Adres veren ben değilim. Haber yapan kişiye böyle bir bilgi vermedim. Instagram’da paylaştığım ‘Gerçeği söylersen geçmişinin parçası olur ama eğer yalan söylersen geleceğinin parçası olur’ şeklindeki sözlerimde de hakaret amacı yoktu” ifadelerini kullanmıştı.

AYŞE TOLGA İLE “İYİLİK SENDE”
Büyük beğeni aldı

  • Hit: 4.568