breaking news

“DELİORMANLI” MİLLİ DUYGULARI KABARTTI

7 Nisan 2016 | Highlife Magazin
“DELİORMANLI” MİLLİ DUYGULARI KABARTTI
FİLM-DİZİ
0

‘‘Deliormanli’’ filminin yönetmeni Murat Şeker, başrol oyuncusu Sarp Levendoğlu ve senaristİ Ali Tanrıverdi Next Level’da düzenlenen seyircili özel gösterimde Ankara izleyicisi ile buluştu.

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” film ekibi, yaşanan olaylardan sonra galanın ardından ilk durak olarak özellikle Ankara’yı seçtiklerini ve Ankara izleyicisinin tepkilerini çok merak ettiklerini belirtti. Sempatik tavırları ile dikkat çeken Sarp Levendoğlu, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı.

En çok maç sahnesinde zorlandığını dile getiren Levendoğlu film hakkında şunları söyledi; “Tüm karakterlerim için her seferinde tekrar izlediğimde daha iyisini yapabilirdim diyorum. Bu zamana kadar oynadığım karakterler içerisinde beni en iyi yansıtan deliormanlı”

Seyircili özel gösterimin ardından izleyiciler ile sohbet eden film ekibi, tepkileri değerlendirdi. Çok beğenilen ve kimi izleyiciden “Milli duygularımız kabardı” yorumlarını alan Deliormanlı’nın filmin ikincisinin çekilip çekilmeyeceği ise gişelerin ardından belli olacak.

Seyirci anektodları;

“ Gürkan Uygun bir kez daha oyunculuğu ile salonu kahkahalara boğdu”

“ Birce Akalay canlandırdığı Hülya karakteri ile Türk Kadının çizgilerini zirveye taşıyor”

“ Deliormanlıyı Türkiye’de Sarp Levendoğlu’ndan başka kimse oynayamazmış”

“Ülkemizi uluslararası platformda temsil edecek nitelikte bir film”

“ İlk defa Türk sinemasında duygularını dile getiren bir kadın izliyorsunuz, ben yapamazdım dediğiniz ne varsa yaşıyorsunuz”

'Deliormanlı" özel gösterimiyle Bursa'da
SEZONUN SON KOMEDİ FİLMİ

  • Hit: 1.977