breaking news

İZMİR FASHİON WEEK 2016’YA TAM NOT

13 Nisan 2016 | Highlife Magazin
İZMİR FASHİON WEEK 2016’YA TAM NOT
STYLE
0

İzmir’in moda şehri olma hedefi doğrultusunda başlatılan projeler arasında yer alan İzmir Fashion Week, hızlı başladı. Moda şöleninin İzmir Arena’da yapılan ilk günündeki defile modaseverlerden tam not aldı.
İzmir’de, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Rönesans Ajans işbirliği ile yapılan İzmir Fashion Week’in ilk gün bir eğitim kurumu ile firmanın defilesi yapıldı. İzmir Arena’da yapılan defile, modaseverlerden tam not aldı.
İzmir’in moda kenti kimliğine katkı sağlamak için düzenlediklerin etkinliği güzel bir açılışla başlattıklarını dile getiren EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, ilk iki defilenin olumlu tepkiler aldığını söyledi.
İzmirlilerin bu tür moda etkinliklerine alışmaya başladıklarını anlatan Özden, “Etkinliğimiz bugün ve yarın defilelerle sürecek. Biz bu etkinlikle modayı nihai tüketici ile de buluşturuyoruz. Firmalar çok iyi görsel şovlarla sunumlarını yapıyorlar. Bu etkinliğin hayata geçmesinde emekleri olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni etkinliklerin yapılmasına dernek olarak her zaman destek olacağız. Bu sayede İzmir’in her şeyiyle hazır olduğu moda kenti olma hedefine her geçen gün biraz daha yaklaşmayı amaçlıyoruz” dedi.

2016 MTV FİLM ÖDÜL TÖRENİNDE KİM NE GİYDİ?
Nefesleri kesti

  • Hit: 4.008