breaking news

İZMİR FASHİON WEEK’TEN FİNAL

15 Nisan 2016 | Highlife Magazin
İZMİR FASHİON WEEK’TEN FİNAL
STYLE
0

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Rönesans Ajans işbirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile yapılan ve 3 gün süren İzmir Fashion Week, muhteşem final gecesiyle noktalandı. İzmir Arena’da yapılan ve sanat ile modanın iç içe geçtiği organizasyon kapsamında 8 defile modaseverler ile buluşurken, Fashion Week’te ilk kez yapılan çocuk defilesi izleyenleri büyüledi.
Ayşe Kaşlıoğlu Kids Couture’nin çocuk tasarımlarının tanıtıldığı defile ile başlayan final gecesi, çocukların ünlü mankenlere taş çıkartırcasına yaptığı şovla izleyicilerden tam not aldı. Sonra Loft markasının defilesi ile devam eden gece, Murat Acar’ın birbirinden güzel abiye ve gelinlik tasarımlarının yer aldığı defilesi ile son buldu.
İzmir’in moda kenti kimliğine katkı sağlamak için düzenledikleri İzmir Fashion Week’in çok renkli geçtiğini dile getiren EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, İzmir’e sanat ve modanın iç içe geçtiği dolu dolu 3 gün yaşattıklarını söyledi. Genç tasarımcıların oldukça yaratıcı tasarımlarının görme imkanı bulduklarını anlatan Özden, sanatsal bir anlatımla giysilerin modaseverlere sunulduğunu kaydetti. Kurumların işbirliği ile yapılan etkinliğin kent içinde örnek teşkil ettiğini anımsatan Özden, şöyle konuştu: “Türkiye’de yapılan Fashion Week organizasyonlarında ilk kez çocuk defilesi İzmir’de gerçekleştirildi ve oldukça ilgi gördü. Eğitim kurumlarına da bu organizasyon ile destek verildi. Gelinlik tasarım yarışmalarımızda da derece alan tasarımcılarımızın bu organizasyonlarla artık sektörde kendilerini kabul ettirdiklerini gördük. Bu da çabalarımızın boşa gitmediğini göstermesi bakımından sevindirici. Bundan sonra daha büyük destekle bu tip organizasyonların yaygınlaşmasını ve İzmir’in moda alanında ismini daha çok duyurmasını istiyoruz.”

 

EBRU SANATININ RENKLERLE DANSI
EMILIA CLARKE'IN ELBİSESİ GALAYA DAMGA VURDU

  • Hit: 7.134