breaking news

‘KIŞ GÜNEŞİ’NDEN POLİS HAFTASI’NA SELAM

4 Nisan 2016 | Highlife Magazin
‘KIŞ GÜNEŞİ’NDEN POLİS HAFTASI’NA SELAM
FİLM-DİZİ
0

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştıkları sevilen dizi ‘Kış Güneşi’, her yıl 10 Nisan’da kutlanan ‘Polis Haftası’nı unutmadı. ‘Kış Güneşi’nin 5 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek 7. Bölümünde ‘Polis Haftası’ çok özel bir sahne ile kutlandı.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş – Serhan Şahin’in üstlendiği ‘Kış Güneşi’nin, 5 Nisan Salı akşamı yayınlacak 7’inci bölümünde, Polis Teşkilatı’nın 171’inci yılının kutlandığı ‘Polis Haftası’ unutulmadı.

ALLAH VATANIMIZI KORUSUN

Polis Haftası’na özel yazılan sahnede, Arif Komiser (Burak Çimen), şubeye geldiğinde bir polis memuru arkadaşı ona, ‘Tam zamanında geldiniz amirim’ diyor. Arif Komiser, ona şaşkın bakarken, bir başka polis arkadaşı üzerinde‘Polis Haftası Kutlu Olsun’ yazılı bir pasta ve alkışlar eşliğinde içeri girip, sürpriz yapıyor. Arif Komiser de, ‘Allah vatanımızı ve canımızı korusun arkadaşlar’ sözleriyle pastayı keserek tüm polislerimize selam gönderiyor.

 

ASLA VAZGEÇMEM’İN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU
KIŞ GÜNEŞİ'NDE SIRLAR BİR BİR GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

  • Hit: 1.420