breaking news

Neco’dan kadınlara tavsiye: “Hoşlanıyorsanız söylemelisiniz.”

30 Nisan 2016 | Highlife
Neco’dan kadınlara tavsiye: “Hoşlanıyorsanız söylemelisiniz.”
KÜLTÜR SANAT
0

KizlarSoruyor.com, herkesin ünlülere soru sorabildiği #ÜnlülerCevaplıyor etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Serinin son konuğu Neco, kızların ve erkeklerin kendisine yönelttiği sorulara içtenlikle cevap verdi, aynı zamanda çarpıcı açıklamalar yaptı.

“Bir kadın hastalıklı bir ruh haline sahip değilse, karşısındakine ondan hoşlandığını söylemeli.”
Kızlardan gelen “Bir kız sevdiğini, hoşlandığını karşısındakine söylemeli mi? Yoksa sadece kendi içinde mi yasamalı? Soruma bir kız babası olarak ya da karşıdaki kişi olarak cevap verir misiniz?” sorusunu Neco, hiç tereddüt etmeden şöyle cevapladı: “Hastalıklı bir ruh haline sahip değilseniz söylemeniz gerekiyor. Bir insanın bir insanla konuşması kadar normal bir şey olabilir mi?”

“Kızlar doğru erkeği nasıl seçmeli?”
Neco bu konuda tam bir formül sundu ve kızlara şu mesajı verdi: “Nazik, iyi düşünen, sizi gerçekten sevdiğine inandığınız erkekleri seçin. Kaba kuvvete başvuran, kabalık yapan ya da sizi anlamamakta direnen kişilerle birlikte olmamaya gayret edin.”

“Kadınları çözemedim”
“Kadınları çözebildiniz mi?” sorusuna Neco, “Kadınlar o kadar detaylı varlıklar ki, ben bu yaşımda kadınları çözemediğimi itiraf etmek isterim.” dedi ve ekledi: “Kadınlar hiçbir şeyi unutmadıkları için bunlar size karşılık olarak dönebilir ve cevap veremediğiniz çok şey olur.”

“Tehlikeli bir çapkındım.”
Neco’ya kızların yönelttiği en dikkat çekici sorulardan biri “Çapkın mısınız?”  şeklinde oldu. Neco sevecen bir tavırla “Zamanında öyleydim, tehlikeli bir çapkındım” şeklinde karşılık verdi.

“Yaş erkeğe ne getiriyor, ne götürüyor?”
“Bedenimizden, hücresel yapımızdan bir şeyler kaybederiz ama daha olgun düşünmeyi, çevresiyle ve ailesiyle daha doğru yönde ilişki kurmayı öğrenen kişiler oluruz.”

“Romantik bir ortam hazırlayacaksanız menüde balıktan kaçının”
“Romantik bir akşam yemeği menüsünde ne olmalı?” sorusuna karşılık Neco çok önemli tüyolar verdi: “Birlikte olduğunuz kişi nelerden hoşlanıyor, öncelikle onu öğrenin. Balıktan kaçının. Çünkü o güzel ortamda farklı bir takım kokuların olmaması lazım. Özellikle restorana gitmeyecekseniz, baş başa olup evinizde yemek yapacaksanız farklı bir şey düşünün.”

“Evliliklerdeki orantısız yaş farkına bakış açınız nedir?”
Neco, erkeklerden gelen “Evliliklerde, erkek ve kadın arasındaki orantısız yaş farkına bakış açınız nedir?” sorusuna ise şu cevabı verdi: “Yaşları fazla abartmazsanız yaşamınızı da abartmamış olursunuz. Sevgi, her şeyin temelini teşkil eder.”

“Kadınlarda sizi en çok ne cezbeder?”
“Kadın her şeyden evvel dünyanın en güzel varlığıdır. Bugünkü aklımla şu cevabı veririm; ‘aklını çok iyi kullanan, çevresine mutluluk saçan kadınlar’ beni cezbeder.”

“Genç baba olmakla geç baba olmayı kıyaslar mısınız?”
“Bunun kıyaslanacak bir tarafı yok, gerçekleri var. 30 yaşımdayken büyük kızım Zeynep ve 1,5 sene sonra Ayşe doğdu. Onlar benim ilk sevgililerim. O günlerde yılın 365 günü çalışıyordum. Çocuklarımın o yıllarını onlarla doya doya yaşayamadım.”

“Kurtlar Vadisi’nden ölmeden ayrılan tek karakter benim.”
Kurtlar Vadisi’ndeki rolüne geri dönüp dönmeyeceğine dair erkeklerden gelen bir soruya ise Neco, “Ölmeden ayrılan tek karakter benim tabii 🙂 Çanakkale Savaşı’nda bile bu kadar çok adam ölmedi :)” şeklinde cevap verdi.

“Serdar Ortaç’ın bir günlüğüne benim yerimde olması onu çok güzel yerlere götürürdü.“
Erkeklerden gelen, “Bir günlüğüne Serdar Ortaç olsan ne yapardın?” sorusu karşısında Neco, Serdar Ortaç’a olan beğenisini, “Ben Serdar Ortaç’ı çok beğenirim. Türk popüler müziğinde çok önemli bir kişidir o.” diyerek ifade etti ve şöyle devem etti: “Serdar Ortacın bir günlüğüne benim yerimde olması onu çok güzel yerlere götürürdü. Çok severim. O ve Kenan Doğulu çok iyidir ve çok elle tutulur şarkılar yapmışlardır.”

“Dünyada en yaşanabilir ülke Türkiye!”
Erkeklerin “Sizce dünyada en yaşanılabilir ülke hangisi?” sorusunu ise hiç tereddüt etmeden “Türkiye ve Ege Bölgesi.” şeklinde cevapladı ve ekledi: “Türkiyemi hiçbir şeye değişmem. Ben hayatım boyunca devletime ve milletime hiç bir laf söyletmedim biliyor musunuz?”

Kıbrıs’ta Bursa rüzgarı
KAHRAMAN TAZEOĞLU KAHRAMANMARAŞ’TA OKURLARIYLA BULUŞTU

  • Hit: 1.749