breaking news

Survivor’da büyük gerilime Acun el koydu

5 Nisan 2016 | Highlife Magazin
Survivor’da büyük gerilime Acun el koydu
EĞLENCE
0

Serkay ve arkadaşları Semih’i ödül yarışmasında oynatmak istemedi. Yarışmada oynatılmayan Semih, kaybedilen yarışma sonrası çok sert tepki gösterdi. Serkay ve Semih arasında sert tartışmalar yaşandı.
Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımında yaşanan tartışmaya el koydu ve yarışmacıların yarışma sırasında kavga etmelerini önlemek ve bir takım gibi davranmaları için bir öneri getirdi. Konuşarak anlaşmalarını ve sadece yarışma zamanları bir takım gibi davranmaları gerektiğini söyledi. Acun Ilıcalı’nın bu uyarılarına rağmen Semih ve Gizem Kerimoğlu ile diğer yarışmacıların bu birlikte hareket etmeye sıcak bakmadıkları gözüktü.
Survivor’da Acun Ilıcalı’dan şehvet uyarısı

Acun Medya’nın hazırladığı Survivor’da dün akşam çok heyecanlı bir dokunulmaz yarışı vardı. Survivor’da Gönüllülerin kazandığı dokunulmazlık yarışmasından sonra düzenlenen Konsey’de Acun Ilıcalı’nın Semih’e sözleri damga vurdu.Acun Ilıcalı Semih’ten Gizem Memiç’e “şehvetli” demesiyle ilgili açıklama istedi

Acun Ilıcalı, Semih’in Ada’da Gönüllüler takımının yarışmacılarını Seven filminde konu edilen 7 günahla ilişkilendirmesi ve Gizem Memiç’e “şehvetli” demesiyle ilgili açıklama istedi. Acun Ilıcalı, seyircilerden büyük tepki çeken sözleri Semih’e sordu. Acun Ilıcalı, Gizem Memiç ile ilgili olarak da Survivor’da yarışmış en düzgün yarışmacılardan biri diyerek güzel yarışmacıyı övdü.

Acun Ilıcalı’nın bu sözleri üzerine söz alan Semih Öztürk, asla amacının Gizem Memiş’e “şehvetli” demek olmadığını ve Gizem’in öyle olduğunu düşünmediğini söyledi. Semih, sadece Gizem’e o günahın kaldığı için söylemek zorunda kaldığını söyledi. Güzellik yarışmasından buraya geldiği için güzelliğiyle ilgili bu benzetmeyi yaptığını ve yanlış anlama olduğu için özür diledi.

ACUN NAŞİDE GÖKTÜRK’Ü SURVİVOR’A MI ÇAĞIRDI?
Semih'ten Şaşkına Uğratan Hareket!

  • Hit: 6.242