breaking news

Ünlü şef Sedef İybar mutfak sırlarını paylaştı

4 Nisan 2016 | Highlife Magazin
Ünlü şef Sedef İybar mutfak sırlarını paylaştı
DAMAK TADI
0

İstanbul, Nisan 2016 – Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel’ın bir yıldır her ay farklı tarz ve uzmanlıktaki bir mimarın seçimleri ile gerçekleştirdiği ‘Picks by Pros’ projesi, Türkiye’nin önde gelen şefleri ile ‘Picks by Pros Chefs’ serisiyle devam ediyor.

‘Picks by Pros Chefs’ projesi kapsamında, Sedef İybar’ın mutfak sırları, 2 Nisan Cumartesi günü Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazasında gerçekleştirilen workshop ile tanıtıldı. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinden hem yemek yapımına pratiklik getiren hem de sofraları güzelleştiren 79 adet ürün seçen Sedef İybar, ‘Picks by Pros Chefs’ projesi kapsamında seçtiği ürünleri kullanarak hazırladığı tariflerin sırlarını keyifli workshop’ta paylaştı. Ünlü şef, workshop esnasında pratik tariflerle hazırladığı yemek ve tatlıları katılımcılara ikram etti. Workshop sonunda İybar, tüm davetlilerine workshop’ta hazırladığı yemeklerinin yer aldığı tarif kitapçığını hediye etti.

‘Picks by Pros Chefs’ projesi kapsamında Sedef İybar’ın seçimleri, 30 Nisan’a kadar Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresinde mutfak ve sofralar için ilham kaynağı oluyor.

Proje kapsamında, ‘Picks by Pros Chefs’ etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise ÇABA Derneği’ne bağışlanıyor.

Crate and Barrel Hakkında:

Kurulduğu 1962 yılından beri Avrupa ve Amerika’da atölye ve üreticilerden oluşan geniş bir tedarikçi ağına sahip olan Crate and Barrel, modern ev tasarım ürünlerini; özenli ve özgün bir şekilde sunarak müşterilerine ilham veren dünya çapında bir markadır. 54 yıllık global tecrübesiyle Crate and Barrel, dekorasyon ve ev aksesuarı sektörünün öncü markası olarak, müşterilerine benzersiz müşteri deneyimi sunmaktadır.

 

LEZZET TUTKUNLARI BULUŞTU
Mercedes-Benz Fashion Week’te S. Pellegrino ile İtalyan rüzgârı

  • Hit: 13.043