breaking news

Wilma Elles, Forum Trabzon’da kemençe çaldı

29 Nisan 2016 | Highlife
Wilma Elles, Forum Trabzon’da kemençe çaldı
KONSER
0

Forum Trabzon, Trabzon’da görev yapan Dr. İsmet Eraydın’ın yazıp yönettiği ve çekimleri Trabzon’da tamamlanan Emicem Hospital filminin galasına ev sahipliği yaptı. Filmin ünlü oyuncuları düzenlenen etkinlikte gala öncesi sevenleriyle buluştu.
Başrollerinde güzel oyuncu Wilma Elles, deneyimli oyuncu Ali Erkazan, Sinan Bengier ve Merve Akaydın gibi isimlerin yer aldığı Emicem Hospital adlı komedi filmi Forum Trabzon’da düzenlenen gala ile Trabzonlu sinemaseverlerle buluştu. 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen gala ve söyleşide filmin oyuncuları çekimleri tamamladıkları Trabzon’da tekrar sevenleriyle buluşup Trabzonlulara keyifli saatler yaşattı. Ayrıca filmin müziklerini yapan Gökhan Birben’in mini konseri de  büyük ilgi gördü. Etkinliğe katılan ziyaretçiler Karadeniz müzikleriyle coştular ve etkinlik sonunda hep birlikte galaya katıldılar.
Gökhan Birben konseri sonrasında Karadeniz Erkek Horon Ekibi gösterisine eşlik eden Wilma Elles, horona katıldı ve kemençe çaldı. Gökhan Birben ise kemençe eşliğinde şarkılar söyledi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan galaya, Forum Trabzon misafirleri büyük ilgi gösterdi.

1461917963_20160427_192358

Gülben Ergen sahneye kalple indi
SİBEL CAN, YENİDEN İZMİR’DE SAHNE ALDI

  • Hit: 1.435