breaking news

21. SADRİ ALIŞIK TİYATRO VE SİNEMA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

3 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
21. SADRİ ALIŞIK TİYATRO VE SİNEMA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
MAGAZİN
0

“Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri” sahiplerini buldu. Gecede ödül alan komedyen Cem Yılmaz, yaptığı esprilerle katılanlara eğlenceli anlar yaşattı.
Anadolu Efe, HDI Sigorta ve Beşiktaş Belediyesinin katkılarıyla, MKM Atilla İlhan Salonu’nda gerçekleşen geceye tiyatro ve sineme dünyasının başarılı, ünlü ve duayen isimleri katıldı. Sunuculuğunu Yekta Kopan’ın yaptığı gece de senaryosunu Atilla İlhan’ın yazdığı, Sadrı Alışık ve Çolpan İlhan’ın başrolü paylaştığı 1959 yapımı “Yalnızlar Rıhtımı” filminin aynı adlı şarkısını başarılı oyuncu Hatice Aslan seslendirdi. Bir çok sanatçının ödülle buluştuğu gecede sinema komedi dalında en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Cem Yılmaz, yatığı esprilerle salondakileri güldürdü. İftarlı Gazoz filminin yönetmeni Yüksel Aksu’ya ve Muğla halkına katkılarından dolayı teşekkür eden Yılmaz, “Bir sinema ve tiyatro aşığı olarak burada bulunmak bir ödül zaten… Bu yıl 21.si düzenlenen ödül töreninde bir çok kere aday oldum ve ödül aldım bu süre içinde bir çok şey değişti ama bugün yine gördüm ki Kerem Alışık hiç değişmiyor” şeklinde konuştu.
Cem Yılmaz, kendisi çekimde olan yakın arkadaşı Zafer Algöz’ün ödülünü de ikinci kez alarak sahneden ayrıldı.

KEREM ALIŞIK, “ÇOLPAN İLHAN, BİZ OYUNCULAR KÜÇÜK MUTLULUKLARLA YETİNEBİLEN BÜYÜK SAVAŞÇILARIZ DERDİ”

Gecede konuşan Kerem Alışık, “Çolpan İlhan şöyle derdi, biz oyuncular küçük mutluluklarla yetinebilen büyük savaşçılarız. Kendisi de bu tanımlamaya çok doğru bir örnek oldu. Koynunda mesleğinin şerefi, sanatı, ailesi, işi ve biricik eşi için büyük büyük savaşlar verdi. Bu koltuklarda o kocaman şefkatli gözleri ve fedakar omuzları ile bizleri kucakladı. Ne mutlu bize ki evinin salonlarında temellerini attığı Sadri Alışık Ödülleri’nin 21. sinde onu Attila İlhan Salonu’na düşen gülümsemesiyle hatırlıyor, sırça bir taç gibi başımızın üstünde taşıyoruz. Bu sanat gecesini siz değerli sanat severler ve meslektaşlarımla paylaşmaktan kıvanç duyuyorum” diye konuştu.
Ünlülerin yoğun ilgi gösterdiği törende ödülle Sinema Onur Ödülü Türker İnanoğlu, Sinema Dram Dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü Nadir Sarıbacak, Çolpan İlhan Sanata Değer Katan Kadınlar Ödülünü Necla Uygur, Üstün Akmen Ödülü Yiğit Kocabıyık, Tiyatro Komedi dalında Yılın En Başarılı Erkek Oyuncu Ödülü’ne “Üç Nokta” oyunuyla alan Kerem Kobanbay sahip oldu.

 

Hamdi Alkan eridi
"Müslüman doğdum, müslüman yetiştirildim"

  • Hit: 2.911