breaking news

Açıkhava’da ‘Gazino’ nostaljisi

30 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
Açıkhava’da ‘Gazino’ nostaljisi
KÜLTÜR SANAT
0

Türkiye’nin en uzun soluklu kültürel etkinliği olma özelliği taşıyan ‘55. Uluslararası Bursa Festivali’, Türk müziğinin duayeni olan usta sanatçıları ‘Gazino Show’ adlı konserde buluşturdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 55.’si düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’, Türk müziğinin duayen sanatçılarını ‘Gazino Show’ konserinde buluşturdu.
Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen programda Neşe Karaböcek, Seçil Heper, Seyyal Taner, Semiha Yankı, Ersan Erdura, Nur Yoldaş, Ercan Turgut, Tülay Özer, Bilgen Bengü ve Funda aynı sahneye çıkarak en sevilen şarkılarını seslendirdi.
Müziğin ustalarının Bursa’da nostalji rüzgarı estirdiği konseri sanatseverler de yoğun ilgiyle izledi. ‘Aile Gazinosu’ konseptiyle gerçekleştirilen programda, Türk Sanat Müziği’nin en sevilen şarkılarını seslendiren sanatçılara hayranları da coşkuyla eşlik etti. Festivalin tarihine adını altın harflerle yazan konser, izleyenleri, eşsiz bir zaman yolculuğuna da çıkararak duygusal anlara imza attı.

 

Altın Portakal başvuruları sürüyor
SİNEMANIN SULTANI ATIF YILMAZ İÇİN MERSİN’DE

  • Hit: 519