breaking news

ANTALYA VOLKAN KONAK’LA COŞTU

19 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
ANTALYA VOLKAN KONAK’LA COŞTU
KONSER
0

Antalya’nın merkez Döşemealtı ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen fener alayında Volkan Konak’ın konseriyle renklenen kutlamalara yaklaşık 15 bin kişi katıldı.
Döşemealtı’ndaki Gençlik Haftası etkinlikleri Karizma şov grubunun nefes kesen gösterileriyle başladı. Adrenalin gösterileriyle ilgi odağı olan genç sporcular, kay kay şov, bisiklet şov ve basket şovlarıyla büyük beğeni kazandı. Adrenalin grubunun gösterisinden sonra bu yıl ikincisi düzenlenen ve zaman zaman yağan yağmura rağmen kent meydanını dolduran binlerce vatandaş ellerinde meşale ve Türk bayraklarıyla Atatürk Caddesi’nde yürüdü. Her yaştan katılımın olduğu yürüyüşte 500 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı. Esnaf ve vatandaşların da desteklediği fener alayı yürüyüşü yaklaşık 1.5 saat sürdü.

“KÖTÜ OYUNLARA MİLLETİMİZ İZİN VERMEYECEKTİR”
Fener alayı yürüyüşünün ardından tüm katılımcılar Döşemealtı Belediyesi tarafından kent meydanı toplandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkıp vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajları veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediğimiz Gençlik Haftası programına katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim. Ülkemiz üzerinde içeriden ve dışarıdan oynanan kötü oyunlara milletimiz izin vermeyecektir. Tıpkı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının müsaade etmediği gibi” dedi.
Artan terör olayları nedeniyle her geçen gün şehit haberleri geldiğine değinen Başkan Genç, “Ülkemizin her karış toprağı şehit kanlarıyla korunmuş ve bugünlere gelmiştir. Bundan sonra da vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için gözümüzü kırpmadan canımızı vermeye hazır olduğumuzu unutmasınlar. Bizi sindirmek ve korkutmak isteyenlere en güzel cevabı meydanlara toplanıp tek yürek olan yurttaşlarımız vermiştir” diye konuştu.
Başkan Turgay Genç’in konuşmasının ardından sahneye sanatçı Sevcan Orhan çıktı. Seslendirdiği güzel şarkılarla meydanı dolduran davetlileri coşturan Orhan’a Başkan Genç, Döşemealtı halısı hediye etti.

VOLKAN KONAK COŞKUSU
Gecenin sonunda sahneye Karadeniz’in sevilen sesi Volkan Konak çıktı. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan sanatçı seslendirdiği şarkılar kadar okuduğu şiirler ve verdiği toplumsal mesajlarla da dikkat çekti. Ünlü sanatçıya Belediye Başkanı Genç, Döşemealtı halısı hediye ederken, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran da tebrik etti.
Döşemealtı Belediyesi’nin düzenlediği fener alayı yürüyüşüne Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP İl Başkanı Semih Esen, CHP Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Antalya’nın çeşitli ilçelerinden gelen misafirler katıldı.

VOLKAN KONAK: ''MÜTEVAZİ İNSANLARA VURGUNUM''
SELENA GOMEZ SAHNEDE COŞTU

  • Hit: 2.470