breaking news

‘KÖRDÜĞÜM’ AB VE ABC1’DE EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU

6 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
‘KÖRDÜĞÜM’ AB VE ABC1’DE EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU
MAGAZİN
0

‘Kördüğüm’, Perşembe (5 Mayıs ) akşamı ekrana gelen 18. ve yeni bölümü ile yine zirvede yer aldı. Milyonların büyük bir beğeniyle izlediği ‘Kördüğüm’, TNS ölçümlerine göre A/B SES ve ABC1 kategorilerinde günün en çok izlenen dizisi oldu.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy VE Mehmet Aslantuğ’un paylaştıkları, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği, ‘Kördüğüm’ün, 5 Mayıs Perşembe günü yayınlanan 18. bölümü, A/B SES kategorisinde yüzde 4.79 rating ve yüzde 13.02 izlenme payı, ABC1 kategorisinde de yüzde 5.28 rating ve yüzde 13.59 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ’un ‘Kördüğüm’ün güçlü kadrosuna, haftalardır izleyicinin büyük bir merakla beklediği ‘Enver Bey’ karakteriyle girdiği bu bölüm #sendensonra hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

ENVER BEY’İN DÖNÜŞÜ DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey’in tüm itirazlarına rağmen Feyza ile görüşmeyi başardı. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde buldu.Murat, Karasu Ailesi’nin içine iyice girdi ve özellikle Tarık Bey ile Feyza’nın güvenini kazandı. Ancak Kaan, Murat’ın tedirgin edici diğer bir yüzüne şahit oldu. Kendisini tehlikede hisseden Kaan’ın yardımına Naz koştu. Umut, Muratile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat’tan geri aldı. Neslihanile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırdı. Ali Nejat ileEnver Bey’in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırdı.

YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ARTIYOR

Enver Bey’in dönüşü, dengeleri ne yönde ve nasıl değiştirecek? Umut ileNeslihan arasında yeni bir aşk mı başlayacak? Ali Nejat ile Murat arasında neler yaşanacak? Naz’ın hayatında neler olacak? Perşembe akşamları Türkiye’yi ekran başına kilitleyen ‘Kördüğüm’ün, 12 Mayıs Perşembe akşamı, saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek 19’uncu bölümünde heyecan daha da artacak. Yine, nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

Büyük aşkta mutlu son
Ünlü ralli pilotu kendi aracı ile şehir turu attı

  • Hit: 588