breaking news

KOSİFLER’DEN YAZA MERHABA PARTİSİ

3 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
KOSİFLER’DEN YAZA MERHABA PARTİSİ
CEMİYET
0

Premium küçük otomobil segmentinin en dikkat çekici üyelerinden biri olan MINI, yaza merhaba partisiyle MINI severleri Kalamış’ta buluşturdu. İş, sanat ve cemiyet hayatından bir çok ismin  katıldığı partiye Kosifler ailesi ev sahipliği yaptı. Davete katılanlar arasında Gökçe Bahadır, Ercan Saatçi, Aslı-Bora Pehlivanlar, Aslı-Metin Şen, Sefa Demirbaş gibi pek çok ünlü isim yer aldı. Kosifler ailesinden ise, Hasan-Meral Kosif, Selim-Eda Kosif, Hilal Kosif ve Süleyman Kosif katıldı.

Kosifler Oto MINI Kalamış showroomunda düzenlenen partide, DJ Doğuş Çabakçor’un müzikleriyle konuklar eğlenceli vakit geçirdi. MINI otomobilin grafiti ile boyanması da geceye ayrı bir renk kattı. Kosifler ailesinin ev sahipliğinde yapılan MINI Kalamış partileri, farklı konseptlerle iki haftada bir düzenlenmeye devam edecek.

MINI Clubman’ı yakından tanıma fırsatı…

Kosifler Oto, yeni MINI Clubman’ı yakından incelemek isteyen MINI tutkunları için test sürüşleri düzenliyor. İkonik tasarımı ve göz kamaştıran güzelliği ile yeni MINI Clubman, ilk jenarasyona göre 27 cm daha uzun ve 9 cm daha geniş. 136 bg güç ve 220 Nmtork üreten 1.5 litre TwinPower Turbo üç silindirli benzinli motora sahip olan MINI Clubman, 0-100 km/s hızlanmasını 9.1 sn’de tamamlıyor ve maksimum 205 km/s hıza ulaşabiliyor.

 

 

TMD’DEN ÜYELERİNE ÖZEL DAVET
ALZHEIMER DERNEĞİ’NDEN ÖZEL KERMES

  • Hit: 8.677