breaking news

MİNİK KALPLER İÇİN EL ELE VERDİLER

28 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
MİNİK KALPLER İÇİN EL ELE VERDİLER
CEMİYET
0

Minik Kalplerle Elele Derneği (Mika- Der) 6. Geleneksel Bağış Balosu, Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirildi.

2008 yılında kurulan Mika-Der’in balosuna, Mika-Der Başkanı Nesrin Ercan ev sahipliği yaparken, Yönetim Kurulu üyeleri Arzu Sabancı, Arzu Çebi ve Hakan- Hacı Sabancı, Ece- Mahsun Kırmızıgül, Murat Tokat, Erol Evgin, Zara, Feryal Gülman, Kerem- Elif Gönlüm, Samsun Demir, Behzat Gerçeker, Berna- Ahmet Çebi, Olgun- Berrin Zorlu, Petek Ertüre, Dilek- Ali Nuri Türker, Siren Ertan, Suat- Seda Kaşıbeyaz, Dilek Hanif, Fatoş Sarıgül, Dicle- Nuri Öztaşkın, Beyza Aslan, Melisa Mutlu, Arzu Savgı, Korhan – Ece Kurtoğlu, Mükemmel Sarımsakçı, Murat Köprülü, Nedret- Yasemin Taciroğlu gibi isimlerin bulunduğu 300 davetli katıldı.

Murat Başoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği baloda Kenan Doğulu muhteşem bir performans sergileyerek davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sinpaş GYO’nun sponsor olduğu geceden toplanan gelir Tekirdağ Valiliği ile imzalanan protokol çerçevesinde inşaatına başlanan Kapaklı Mika-Der & Kenan Doğulu Çocuk Destek Merkezi için kullanılacak. Kenan Doğulu, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yine minik kalplere yardım için hiçbir ücret almadan sahneye çıktı.

Dernek başkanı Nesrin Ercan, ‘Bu zor günlerde bile bizi yalnız bırakmayan yol arkadaşlarımızsınız. Değerine paha biçilmeyecek bu vefa için hepinize teşekkür ederim. Geçen yıl çocuk destek merkezine başlamıştık. Bizim çocuklarımız; çocuk olamayan, hayatın acımasız yüzüyle erken tanışanlar…. Onların elinden tutup ‘Seninleyiz’ demek yetmiyor. Taşıdıkları yükün ağırlığıyla karanlığa meyilli oluyorlar. Biz de Mika-Der olarak bunun için rehabilitasyon merkezleri yapmaya karar verdik. Gazete sütunlarında çok sık rastladığımız çocuk istismarı bu yaranın ne kadar kokuşmuş olduğunu gösterdi. Bir çocuğun ömrü boyunca taşıyacağı onulmaz yaralar vardır ve çok ciddi tedavi gerektirir. Cinsel istismar bir insanlık suçudur. Üstü örtülmeden, saklanmadan, yok sayılmadan yasal yaptırımlarla bu kangreni kesip atmak gerekir. Biz ise onların kulaklarına hala masum, hala çocuk olduklarını söyleyebiliriz ve masum çocuk yaralarına öpücük kondurabiliriz. Kapaklı Mika-Der & Kenan Doğulu Çocuk Destek Merkezi bunu yapmaya hazırlanıyor’ dedi.

Gecenin sponsoru Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, plaketini Mika-Der Yönetim Kurulu üyelerinden Eser Bayraktar’ın elinden aldı.

Ercan’ın konuşmasından sonra Kapaklı Mika-Der & Kenan Doğulu Çocuk Destek Merkezi için revir, projeksiyon odası, bilgisayar odası, atölye, hasta odası, çok amaçlı salon, eğitim salonu, müzik odası ve dört adet hobi odası yapılması için yeterli bağış toplandı.

 

 

PARK RESIDENCES CADDE KEY MUSEUM’U İSTANBUL’A TAŞIDI
Cemiyeti buluşturan düğün

  • Hit: 865