breaking news

moda severler bir arada

18 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
moda severler bir arada
CEMİYET
0

Ulaşılabilir moda felsefesiyle yola çıkan Trendyol; Türk moda dünyasının yetenekli tasarımcıları Raisa &Vanessa ile özel bir işbirliğine imza attı.

Tasarımcı ikizler Raisa &Vanessa’nın Trendyol’a özel olarak hazırladığı kapsül koleksiyon İlkbahar/Yaz 2016 sezonunda moda severlerin beğenisine sunulacak. 11 Mayıs itibariyle sadece trendyol.com’da satışta olacak koleksiyon yaz davetlerinde farkını stiliyle göstermek isteyenlere özgün seçenekler sunuyor. 39 parçadan oluşan özel koleksiyon; gündüzden geceye giyilebilecek tasarımların yanı sıra; mezuniyet ve düğün elbisesi arayışında olan kadınlara da birbirinden özgün ve şık seçenekler sunuyor.

Türk modasına tarzlarıyla farklı bir soluk getiren Raisa&Vanessa, trendlerin öncüsü Trendyol için cesur, güçlü, yenilikçi ve sanatsal formlar taşıyan çok özel bir koleksiyon hazırladı. Özel günler için şık ve farklı alternatifler sunan Raisa& Vanessa >< Trendyol kapsül koleksiyonu kendinden emin, şık ve şehirli kadının ruhunu yansıtıyor.

MODERN, SANATSAL VE DİKKAT ÇEKİCİ

Couture tasarımların Trendyol işbirliğiyle yeniden şekillendirildiği koleksiyonda dantel, püskül, file ve işleme detaylarla zenginleşen elbiseler, crop top üstler ve tulumlar ön plana çıkıyor. Özel geceler için hazırlanan koleksiyonun renk paletinde Raisa&Vanessa’nın gizemli dünyasını yansıtan siyah, beyaz, gri ve vişne rengi göze çarparken, indigo, pudra ve nude tonları ile renklenen parçalarda yaz mevsiminin renkli düşleri hayat buluyor.

Trendyol, Couture dünyasının cesur ikizleri Raisa&Vanessa işbirliği ile hazırlanan özel koleksiyon ile yüksek moda tasarım ürünleri hızlı modaya adapte ediyor.  Koleksiyon 11 Mayıs tarihinden itibaren Raisa&Vanessa >< Trendyol butiğinde 99 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak isteyen moda severleri bekliyor.

 

ÜNLÜ İSİMLER GLOBAL WELLNESS DAY İÇİN ‘’EVET’’ DEDİ
Moda ve dekorasyon bir araya geldi

  • Hit: 3.357