breaking news

OYA OLMASA ROLÜ FAHRİYE’YE VERMEZDİM

17 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
OYA OLMASA ROLÜ FAHRİYE’YE VERMEZDİM
MAGAZİN
0

Elif Güvendik’in sunduğu Elifnağme programına katılan ünlü yönetmen Ümit Efekan, Oya Aydoğan’ın Fahriye Evcen için kendisine ricada bulunduğunu ve böylece keşfedildiğini anlattı. Efekan “Oya bana bunu söylüyorsa tamamdır o iş. Sonuçta yılların Oya Aydoğan’ı. Oya rica etmese rolü Fahriye’ye vermezdim” dedi.

Magazin gündemindeki son gelişmeleri her gün 360 ekranına taşıyan Elif Güvendik’in sunduğu Elifnağme’de Oya Aydoğan’ın vefatı enine boyuna konuşuldu. Hastanede yaşam mücadelesi sırasında Oya Aydoğan’a bir geçmiş olsun demediği için sosyal medyada ağır eleştirilen Evcen’in şöhret yolundaki ilerleyişini, usta yönetmen Ümit Efekan aktardı. Oya Aydoğan’ın keşif konusunda çok güzel gördüğünü söyleyen Efekan, Fahriye Evcen’in nasıl tanındığını şöyle anlattı:

NE OLUR O’NU OYNAT

“Yeni bir filme başlıyordum Fatma Girik’le beraber. Listede Ceyda Düvenci ve Açelya Akkoyunlu vardı. Oya Aydoğan benim kız kardeşimdir, başımın tacıdır. Oya da bana dedi ki ‘yeni bir diziye (Hasret 2006) başlıyorsun ben bir kızla tanıştım. Bir çekimde telefonunu da aldım. Ne olur O’nu oynat. Fiziği güzel değişik bir tipi var’. Oya bana bunu söylüyorsa tamamdır o iş. Sonuçta yılların Oya Aydoğan’ı. Çok güzel görürdü Oya. Ben de Oya’nın lafıyla Fahriye’yi ofise çağırdım, görüştük. İşi Fahriye’ye verdim. Arada Oya olmasa rol vermezdim ama verdim. Oya ilk Fahriye’yi (Asla Unutma 2005) dizisinde oynattı. Oya onun için çok çabaladı.”

BİR İKİ KİŞİ

Evcen bu eleştirileri; katıldığı bir canlı yayında ‘sizi kim keşfetti?’ sorusuna “bir iki kişi” diye geçiştirip Oya Aydoğan’ın ismini kullanmadığı için almıştı. Fahriye Evcen, bu eleştiriler üzerine sosyal medyada “geçmiş olsun” mesajı yayınlayıp Oya Aydoğan’ın cenazesine de katılmıştı.

ÜNLÜ KOMEDYEN MOTOR KAZASI GEÇİRDİ
Pınar Yılmaz yeni dizisi için form tutuyor

  • Hit: 722