breaking news

PARAMPARÇA 68. BÖLÜM ‘DİLARA AFFEDİYOR’

28 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
PARAMPARÇA 68. BÖLÜM ‘DİLARA AFFEDİYOR’
FİLM-DİZİ
0

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği ve ekranların en çok izlenilen dizisi ‘Paramparça’, 30 Mayıs Pazartesi akşamı 68. bölümüyle, saat 20.00’de Star TV’de.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın68’inci bölümünde ardı ardına nefes kesici gelişmeler yaşanıyor.

MAİDE HİSSELERİN PEŞİNDE

Sahte rapor düzenleterek Ozan’ı akıl hastanesine kapattıran Rahmi Bey,Cihan’ı da Ozan’ın tatilde olduğuna inandırır. Maide Hanım, Candan’ı kullanarak Ozan’ın hisselerini satın almanın peşindedir.

ARENA SÜRPRİZİ

Hastalanan Demir Alaz’ı apar topar hastaneye götüren Dilara en çaresiz anında yanında olan Harun’u affeder. Cihan da Ayşe’ye kendisini affettirmek için çabalar. Cihan’ın Ayşe’ye yaptığı büyük sürpriz ikili arasındaki buzları eritir.

FOTOĞRAF ŞOKU

Dilara ile barıştığı için çok mutlu olan Harun, Maide Hanım’a müjdeyi vermek için eve gider. Tam bu sırada bilgisayarda gördükleri bir fotoğraf her ikisinin de taş kesilmesine sebep olur.

KIŞ GÜNEŞİ 15.BÖLÜM 'NİSAN HASTALIĞINI GİZLİYOR'
EMRE AYDIN'IN YAZIP YÖNETTİĞİ 'CİNNİ : UYANIŞ' GÖRÜCÜYE ÇIKTI

  • Hit: 623