breaking news

ÜNLÜ ANNELERDEN PODYUMDA 60’LAR RÜZGARI

10 Mayıs 2016 | Highlife Magazin
ÜNLÜ ANNELERDEN PODYUMDA 60’LAR RÜZGARI
CEMİYET
0

Türk Böbrek Vakfı, Anneler Günü’nde vakfın diyaliz merkezlerinde tedavi gören böbrek hastası ailelerin çocuklarına verilecek eğitim yardımlarına kaynak sağlamak amacıyla kolları sıvadı. Bu amaçla düzenlenen ‘Anneler ve Çocukları’ adlı defile, sanat, spor ve cemiyet hayatından ünlü annelerini çocuklarıyla birlikte podyumda buluşturdu.
Ünlü modacı Gülnur Güneş’in büyük destekleriyle gerçekleştirilen defilede ünlü anneler ve çocukları, Güneş’in yeni markası Gigiis tasarımları podyumda 60’ların rüzgarlarını estirdi.
Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, iş, sanat ve spor dünyasının önemli kadınlarının, projeye olan desteklerinin çok özel olduğunu, toplumsal birliktelik ve sosyal sorumluluk adına gösterdikleri özveriden büyük onur duyduğunu dile getirdi. TBV Başkanı Erk, “Diyaliz merkezimizde tedavi gören hastaların birçoğu erken yaşta böbrek hastası oldukları için eğitimleri maalesef yarım kalmıştır. Bu sebeple çocuklarının okumaları ve iyi bir eğitim almaları onlar için ayrıca önem taşıyor. Biz de bu konuda onlara destek olmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.
Organizasyon kapsamında, podyuma çıkan ünlü isimler şöyle oldu: “Aylin Yılmaz, Aslı Tacir, Ayşe Kucuroğlu, Belma Canciğer, Dilek Birgen, Hülya Kanlı, Hande Acar, Şebnem Arslan, Işıl Rençber, İpek Açar, Meltem Demir, Mergim Agel, Melis Babadağ, Neslihan Demir, Pınar Güneş, Selen Görgüzel Alkan, Selvi Serttaş, Sinem Ceceli, Tuğba Şahin, Zeynep Ilıcalı”.
Kariyerini Borussia Dortmund’da devam ettiren milli futbolcu Nuri Şahin’in eşi Tuğba Şahin de, defile için hem organizasyonda hem de podyumda görev aldı. Şahin; “Böbrek hastası çocukların eğitimi için arkadaşım Selda topal ile projelendirilmiş ve dahil olduğum bu işte, oğlum ve karnımdaki kızım ile yer almak unutulmaz bir anı oldu. Selda’nın yaptığı tüm etkinliklere Almanya’dan günü birlik bile olsa geliyorum. Çünkü keyif alıyorum ve mutlu oluyorum” dedi.
Koreografisini Asil Çağıl’ın yaptığı ve büyük ilgi gören defilenin ardından, Türk Pop müziğinin güçlü sesi Ayşegül Aldinç, Metin Özülkü orkestrası eşliğinde bir konser vererek davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

H&M’den Bursa’da görkemli açılış
KORUNCUKLARDAN YAZA MERHABA DAVETİ

  • Hit: 5.820