breaking news

AYIŞIĞINDA PARLADILAR

7 Haziran 2016 | Highlife Magazin
AYIŞIĞINDA PARLADILAR
KONSER
0

Elif Çağlar, Jülide Özçelik, Birsen Tezer ve Jehan Barbur “Ayışığında Caz” konserleri kapsamında sahne aldı.
İkincisi düzenlenen “Ay Işığında Caz” konserleri, Jehan Barbur’un muhteşem performansı ile finalize oldu. Hayata geçirildiği 2015 senesinden beri festival tadında geçen konserler, başladığı ilk günden beri dinleyici tarafından ilgi ile takip ediliyor. Zeynep Rana Aybar organizasyonu ile hayata geçirilen “Ayışığında Caz” konserleri kapsamında, bu sene Maltepe Park sahnesine; Elif Çağlar, Jülide Özçelik, Birsen Tezer ve Jehan Barbur konuk oldu. Binlerce kişinin katılımıyla geçen konserler ile ziyaretçiler yaz aylarına müzikli bir merhaba dedi.
Caz müziğinin sevilen ismi Elif Çağlar’ın doğup, büyüdüğü Maltepe’de sahne almanın heyecanını yaşadığı, Jülide Özçelik ile hepbir ağızdan şarkıların söylendiği, Birsen Tezer’in ilk defa Anadolu Yakası’nda bir alışveriş merkezinde çıkması ve 1000’i aşkın dinleyicisiyle açıkhavada sevenleriyle kavuşmasının adeta bir sahne şovuna dönüştüğü, Jehan Barbur’un kapanış konserinde “hayat çoğunlukla siyah ve kahverengi, hadi bu güzel yaz akşamını renklendirelim” diyerek enerjisiyle dinleyenlerini mest ettiği konserler, renkli sahneleri ile akıllardaki yerini aldı.
ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nin, dinleyiciyi iyi müzikle buluşturma noktasından hareketle hayata geçirdiği “Ayışığında Caz” konserleri, müzik severlerlerden tam not alarak, samimi ve renkli anları ile hem sahne alanlar hem de dinleyiciler açısından unutulmazlar arasındaki yerini aldı.

MAROON 5, EXPO 2016'YI SALLADI
BİLECİK'TE AYDİLGE RÜZGARI

  • Hit: 2.588