breaking news

Ayşe Arman’ın HASVAK çıkarması..

1 Haziran 2016 | Highlife Magazin
Ayşe Arman’ın HASVAK çıkarması..
CEMİYET
0

Gazeteci & Yazar Ayşe Arman, HASVAK Bursa Şubesi kahvaltı söyleşilerinin konuğu oldu.

“Anlatacaklarım Var” isimli söyleşisiyle Bursalılarla buluşan Arman, buluştuğu kadın topluluğundan çok etkilendiğini belirterek konuşmasına başladı. Söyleşinin başında kadın ölümleri ve hakları konusunda istatiksel veriler veren Arman, söyleşi süresince

yaşama dair pek çok konuya değindi. Fotoğraflarla ilişkilendirdiği söyleşisinde, röportajlarından, ailesine, kariyerinden gezilerine uzanan kısa hikayelerle konuklara keyifli anlar yaşattı. Kırmızı bavulunu açan Arman, kadınların hayatta üstlendikleri rolleri ve taşıdıkları sorumlulukları, renkli eşyalar ve esprili yaklaşımlarla dile getirdi.

Söyleşinin bir bölümünde HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle’yi yanına alarak Vakfın çalışmalarını anlatmasını isteyen Arman, tüm bu çalışmalardan çok etkilendiğini, özellikle yarım kalan hayatlara dokunmalarının ve üniversite öğrencilerine verilen bursların çok kıymetli olduğunu belirtti.

HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle’nin teşekkürü, Vakfın ve üyelerinin Arman’a özel hazırladığı hediyelerin sunulmasıyla son bulan söyleşinin ardından konuklar Arman’ı fotoğraf yağmuruna tuttu. Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, ardında keyifli anlar ve renkli kareler bırakarak sona erdi.

Kahvaltı söyleşisi, daha öncekilerde olduğu gibi yine tıp öğrencilerine sağlanan eğitim bursları yararına gerçekleştirildi.

 

Nilüfer Lions’da Serpil Tunçsiper dönemi
PARK RESIDENCES CADDE KEY MUSEUM’U İSTANBUL’A TAŞIDI

  • Hit: 2.134