breaking news

Ebru Şallı Bursalı Hayranları ile Buluştu

6 Haziran 2016 | Highlife Magazin
Ebru Şallı Bursalı Hayranları ile Buluştu
MAGAZİN
0

Koton, Ebru Şallı’nın dokunuşlarıyla renklendirdiği özel koleksiyonu ‘Ebru Şallı Loves Koton Sport’ kapsamında Ebru Şallı ile Bursalı hayranlarını ve moda tutkunlarını bir araya getirdi. Bursa Korupark AVM Koton Mağazası’nda düzenlenen etkinlikte Şallı, bu yaza sağlıklı ve fit bir şekilde girmek isteyenlere özel egzersizler gösterdi, önemli tüyolar verdi.

Koton, en özel kapsül koleksiyonlarından biri olan ve Ebru Şallı’nın dokunuşlarıyla renklendirdiği ‘Ebru Şallı Loves Koton Sport Koleksiyonu’ ile yeni sezonunda da çok iddialı tasarımlar sunuyor.

Koleksiyon kapsamında Bursa Korupark AVM’de gerçekleştirilen etkinlik ile Bursalı hayranları ile buluşan Ebru Şallı, sağlıklı ve fit görüntüsünün sırlarını paylaştı. Ayrıca Şallı, Bursalılar için vücudu yaza hazırlayacak çok özel egzersizler de yaptı. Bursalı kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte eğlenceli anlar yaşandı.

Şallı, aynı zamanda koleksiyonun en özel parçalarını kombinleyerek, spor yaparken de stilinden ödün vermek istemeyen ve günlük stilini spor parçalarla bütünleştirmek isteyen kadınlara önerilerde bulundu. Bursa’da bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Şallı “Ebru Şallı Loves Koton Sport Koleksiyonu’nun ikinci sezonunda sizlerden gördüğümüz bu yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. Güçlü ve hayattan zevk alan tüm kadınlara ithaf ettiğimiz bu koleksiyon, hem farklı spor dallarına uygun, hem de şık ve fonksiyonel detaylarla zenginleştirilmiş tasarımlardan oluşuyor. Koleksiyonumuzun bu yaza fit ve sağlıklı bir vücut ile girme konusunda güçlü bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum.” dedi.

Teknoloji alışverişi yaptı
İrem Sak’ın kaskı neden yok

  • Hit: 556