breaking news

İlhan İrem ‘Yıllardan Sonra’ Bursa’da

6 Haziran 2016 | Highlife Magazin
İlhan İrem ‘Yıllardan Sonra’ Bursa’da
KONSER
0

‘55. Uluslararası Bursa Festivali’, perdelerini muhteşem konserle kapattı. Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 55.’si düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’, usta sanatçı İlhan İrem’in ‘Yıllardan Sonra’ konseriyle memleketinde ağırladı.
Bursa’da çok yoğun sevgi seliyle karşılanan İlhan İrem, biletleri satışa çıktığı ilk günlerden tükenen ve merakla beklenen konserinde, duygusal anlara adını yazdırdı. İrem, ‘Yıllardan Sonra’ adlı konseriyle Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda bir araya gelen hayranlarına en güzel şarkılarıyla seslendi. Sanatçı ilk şarkılarını yazdığı şehrinde, sevenleriyle doyasıya hasret giderdi.
Şarkılarıyla efsane olan, albüm çalışmalarını sürdürdüğü halde uzun yıllardır uyguladığı bir kararla popüler kültüre ait hiçbir ortamda yer almayan sanatçı, Bursa’da da düşsel bir atmosferde gerçekleşen konseriyle gönülleri bir kez daha fethetti. Nadiren verdiği konserlerinden birini bu yıl, memleketi Bursa’da gerçekleştiren sanatçının konseri, ülkenin en büyük müzik efsanesini bağırlarına basmak için yıllardır bekleyen müzikseverler için de kavuşma gecesi olarak özel bir önem taşıdı.
Muhteşem konserin sonunda hayranlarının alkışlarıyla ödüllendirdiği İlhan İrem, adını, festivalin tarihine altın harflerle yazdırdı. Festivalin ikinci etabı olan ‘30. Uluslararası Bursa Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması’ ise 7 – 12 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

BİLECİK'TE AYDİLGE RÜZGARI
BURSA'DA CANDAN ERÇETİN RÜZGARI

  • Hit: 633