breaking news

ÖMÜR GEDİK, DİLEĞİNİ AĞACA ASTI

28 Haziran 2016 | Highlife Magazin
ÖMÜR GEDİK, DİLEĞİNİ AĞACA ASTI
MAGAZİN
0

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dilek ağacının başına giden ünlü sanatçı Ömür Gedik, dileğini yazarak ağaca astı.
Bir Dilek Tut Derneği’ne destek amacıyla Rixos Premium Bodrum Hotel’de bir gece düzenlendi. Gecede otelin Zeytinada Adası’nda bulunan kurumuş ağacı kesmeyerek dilek ağacına çeviren Rixos Premium Bodrum Hotel Genel Müdürü Mehmet Tulunay, turistler tarafından büyük alkış topladı.
Bir Dilek Tut Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eda Tontu Aroyo, Bir Dilek Tut Derneği Genel Müdürü Zeynep Ürkün’de geceye katılarak yerli ve yabancı turistlere derneğin amacını anlattı.
Gecede sahne alacak olan sinema eleştirmeni, sunucu ve şarkıcı Ömür Gedik ise sahne öncesi dilek ağacının başına giderek tuttuğu dileği kağıda yazıp ağaca astı. “İnşallah dileğim tutar” diyen Gedik, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

HAYVANLAR İÇİN DİLEK DİLEDİ
Aynı zamanda Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) kurucusu ve başkanı olan Ömür Gedik, dileğini de basın mensuplarıyla paylaştı. Gedik, “Tüm canlılar için vicdan” yazdığı dilek kağıdını kurdeleyle ağaca astı.

YENİ ALBÜM YOLDA
Gedik, Bir Dilek Tut derneğinin gönüllülerinden olduğunu söyleyerek; “Böyle güzel bir ağacın açılışında burada olmak çok güzel bir şey. Bende kağıda dileğimi yazıp asacağım. Yeni bir projem var. Güzel bir yaz şarkısı, Ajda Pekkan’ın eski şarkılarından bir tanesini, ‘Sana ne Kime ne’ şarkısının cover gelecek. Ekim Ayında ise slow bir şarkı yapıyorum. Sözü ve müziği bana ait olan klibiyle beraber sevenlerime sunacağım” dedi.
Öte yandan, Rixos Premium Bodrum oteli Bir Dilek Tut Derneğine büyük bir bağışta bulunarak 3 çocuğun dileğini yerine getirecek. Lime Bodrum Magazin Dergisi ise kapak fotoğrafını 3 bin 300 liraya açık attırmayla satarak gelirini derneğe bağışladı.

BENGÜ: “BU YAZIN HİTİ BENDE"
BERKAY, HARBİYE KONSERİNE HAZIRLANIYOR

  • Hit: 860