breaking news

PARAMPARÇA’DA HARUN İLE CİHAN KARŞI KARŞIYA

4 Haziran 2016 | Highlife Magazin
PARAMPARÇA’DA HARUN İLE CİHAN KARŞI KARŞIYA
FİLM-DİZİ
0

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği ‘Paramparça’, 6 Haziran Pazartesi akşamı 69. bölümüyle, saat 20.00’de Star TV’de.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın69’uncu bölümünde Ayşe, Cihan ile Harun arasında kalıyor.

SEN DE OYUNUN PARÇASISIN

Ayşe’nin beraber olduğu kişinin Cihan olduğunu öğrenen ve öfkeden gözü dönen Harun soluğu çiftin tatil yaptığı otelde alır. Ayşe’nin bunca zamandır ‘Ağabeyim’ diye bahsettiği kişinin Harun olduğunu öğrenmek Cihan için büyük bir şoktur. Cihan her şeyin bir tuzak, Ayşe’nin de bu tuzağın bir parçası olduğuna inanır.

AYŞE NE YAPACAK?

Harun ve Maide için de durum farklı değildir. Onlar da Cihan’ın Ayşe ile,Harun’dan intikam almak için planlı bir şekilde birlikte olduğunu düşünür. Her ikisi de Ayşe’ye, Cihan’ı hayatından çıkarmasını söyler. Ayşe tam anlamıyla iki ateş arasında kalır.

DEMİR ALAZ KAÇIRILIYOR

Annesinin rahatsızlığını öğrenen Dilara apar topar Amerika’ya gider. Dilara’nın evde olmadığını öğrenen Harun, oğlu Demir Alaz’ın yalıda kalmasına müsaade etmez. Tek çözüm yolu bulur, o da bebeği kaçırmak! Cihan ise artık ne ile nasıl başa çıkacağını şaşırmıştır. Ozan’ı akıl hastanesinde bulan Cihanyıkılır.

"Ot" filmi görücüye çıktı
EV YAPIMI KOMEDİ “Bİ O KALMIŞTI” 17 HAZİRANDA VİZYONDA

  • Hit: 582