breaking news

Survivor ertelendi büyük final ne zaman?

30 Haziran 2016 | Highlife Magazin
Survivor ertelendi büyük final ne zaman?
MAGAZİN
0

‘Survivor 2016’nın dün akşam yayınlanan yarı final bölümü, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nden yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle erken kesilmişti. Survivor finali bu akşam yayında olacak mı? Survivor finali yine canlı yayınla bu akşam yerine yarın akşam (30 Haziran Perşambe) aynı saatte yayınlanacak. Gönüllüler takımından Serkay Tütüncü ile ünlüler takımından Atakan Arslan, ‘Survivor 2016’nın finalinde SMS oylamasına çıkacak.

SURVIVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

TV8 resmi hesabından yapılan açıklama göre ” Survivor 2016’nın bu akşam yayınlanacak olan finali, 30 Haziran Perşembe akşamına ertelenmiştir. ” diyerek Survivor yeni bölümünün ertelendiği duyurdu. Survivor yeni bölüm finali 30 Haziran Perşembe akşamı canlı yayınla ekrana gelecek.

SURVİVOR YARI FİNALİ KİM KAZANMIŞTI?

Survivor yarı finalinde Atakan ve Damla Can elemeye çıkmıştı. Yapılan SMS oylaması sonucunda kazanan isim Avatar Atakan oldu.

SURVİVOR 2016 FİNALİSTLERİ

Survivor yarı finalinde SMS oy sonuçlarına göre birinci olan Atakan finale çıkarken Damla Can elendi. Survivor yarı finalini geçen Atakan’ın rakibi birincilik yolunda Serkay Tütüncü. İkili Survivor 2016 birincisinin belirleneceği büyük final oylamasında kapışacaklar ve kazanan 500 bin lira para ödülünü kazanacak.

Gülşen’in bebek kilosu
Mutlu aile pozu

  • Hit: 1.390