breaking news

Lara Fabian’dan eşsiz müzik ziyafeti

27 Temmuz 2016 | Highlife Magazin
Lara Fabian’dan eşsiz müzik ziyafeti
KONSER
0

“I will Love Again” ve “Je’Taime” gibi parçalarıyla müzik listelerini alt üst eden, dünya üzerinde 20 milyonun üzerinde albümü satılan ünlü pop yıldızı Lara Fabian 26 Ağustos’ta Çeşme’de müzikseverlerle buluşacak.

1988 yılında daha 17 yaşındayken Çeşme’de gerçekleşen uluslararası bir şarkı yarışmasına katılan Lara Fabian, yıllar sonra yeniden Çeşme’de sahneye çıkacak.

Piu Live ve 73 Organizasyon işbirliği ile 26 Ağustos’ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda müzikseverlerle buluşacak olan Lara Fabian, facebook sayfasından da konserin duyurusunu paylaştı. Çeşme’den bir fotoğrafla yaptığı paylaşımda Lara Fabian; “Yeni konser tarihim 26 Ağustos İzmir Çeşme” diyerek sevenlerine çağrıda bulundu.

8 Aralık’ta İstanbul’da

Son albümü “Ma vie dans la tienne”in tanıtım turnesi kapsamında Türkiye’ye gelecek olan Lara Fabian, 8 Aralık 2016’da da Zorlu PSM’de İstanbullu müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. Geçen yıl Zorlu PSM’de üç gece üst üste binlerce kişiye seslenen ve biletleri kısa sürede tükenen Lara Fabian’ın Aralık konserinin biletleri de yakında Biletix’te..

Serdar Ortaç tatilcileri coşturdu
Muhteşem ikili Ayvalık’a geliyor

  • Hit: 80